HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ajándék magamnak

2019.01.22. 16:58 :: Tobber

Fiúk, sminkekről lesz szó, lapozzatok.

Úgy döntöttem, hogy mocsokdrága kényeztető dolgokkal ünneplem meg magamat.

Munka után elsétáltam az esztélóderbe, hogy végre beszerzem a hőn áhított alapozójukat (tuuudom, szárít, de belülről hidratálok és a jelenlegi MAC tartós sem tocsog a zsírban). Előadtam a gyönyörűre sminkelt kislánynak, hogy egy éve nem voltam napon, alig szoliztam, ezért minden alapozóm túl sötét ÉS sárga a fejemen. Óóóó, akkor hívja a szakembert, majd ő segít. És kijött egy fehérre meszelt hölgy, akiről leírt, hogy nem a bőrszíne szerint sminkeli magát és akkor nagyon kulturáltan fogalmaztam. Megmondta, hogy nekem melyik árnyalat kell, ami a bolt neonfényében rizspornak tűnt az arcomon (én meg falfehéren is kreol vagyok NC40-42 körül), úgyhogy elkértem egy mintát, de otthon is borzalmasan sápasztott-szürkített. Majd adok még egy esélyt, milyenre oxidálódik, csak értenek hozzá!

Átmentem a bobbiba, ott bronzosítót és egy fogyóban lévő szemhéjpúderomat vadásztam le (NE guglizzatok rá a bobbis szemhéjpúder-árakra!), a kislány tündéri volt, vicces, előzékeny, mindenféle csodát mutogatott, ha nem vagyok spórolós kedvemben, tuti rábeszél még egy csomó gyönyörűségre onnan, imádtam. Így is otthagytam egy szép összeget. Na ez a vásárlásélmény, köszi, kedves eladólány.

Az Urban Decayt nagyon hiányolom itthonról, meg persze a naaaagy high end márkákat (Anastasia BH, Laura Mercier, NARS, Shiseido), de akkor minden pénzemet otthagynám. Mindezt úgy, hogy heti egyszer ha sminkelek közepes minőségben.

Tehát új alapozóm nincsen. Vagy kap még egy esélyt a double wear, vagy visszamegyek a MAC-ba, ahol az előző árnyalatomat sem sikerült igazán eltalálniuk, vagy az Ó utcába, ahol a Paris Berlinemet vettem és imádtam (és nem felejtem, hogy Bével voltunk és a péntekenként a cégünktől elhozható virágdekorációt cipeltem magammal), de legutóbb rossz árnyalatot adtak (vittem a kiürült üveget, nem én tévesztettem) és annyira bunkón beszéltek velem, amikor bocshogyélek reklamálni mertem... Ezt 8-10 000 Ft-os alapozóknál különösen sérelmezem, a piacon nem érdekel a zöldségesnél.

És a legdurvább, hogy ezektől egy cseppet sem leszek szebb, csak szórakoztat...

komment

süti beállítások módosítása