HTML

Pro-contra

2023.09.22. 16:43 :: Tobber

Jók:

 

Négy éjszakás nyaralás egy görög szigeten szezonutóban. Béke, medence, tenger, ékszerdoboz kisváros, cuki helyiek, isteni ételek, nyugis Kócos. Ránkfért a pihenés.

 

Olasz főzőest, Kócos ezt kérte a szülinapjára. Fantasztikus ételek, tervben van az itthoni rekonstruálása. Hagytam kibontakozni, aládolgoztam, formáztam, nagyon élvezte, kidőltünk és négy doboz ételt hoztunk el a vacsora után.

 

Holnap viszem szüleimet egy vidéki állófogadásra, évforduló, Nagyapám fontos ember volt ott, VIP fogadtatás. Ideírom a jókhoz, remélem, az lesz, bár legutáltabb politikusaink egyikével is mórikálni kell (majd elsomfordálok).

 

Elvégeztem az intimtornatanfolyamot, már csak végezni kéne.

 

Egyelőre megvagyok a fogorvossal, kisebb vagyont csikorgatok le a fogaimból, durván laposra van csiszolva a teljes fogsorom a lenyomat alapján.

 

 

 

Rosszak:

 

Megint három hétig áll a terápia, amibe bele sem kezdünk még, mert csak felmérünk. Én nem viselem jól, csak aludni szeretnék.

 

Elindultak a táncok, de nincsen lelkierőm.

 

A kvízhez sem.

 

Betörtek a közvetlen szomszédomhoz aznap reggel, amikor egy órával később léptem ki. Ő is otthon volt, ijesztő. Nem az értékeket félteném (nincs is itthon), hanem hogy leütnek, vagy elszökik a macska. Leginkább fordított sorrendben.

 

Voltunk egy kellemetlen céges elvonuláson. Azt hittem, csend, természet, jó levegő lesz kedves arcokkal. A kilencből heten cigiztek az orrunk alá, és bár semmi bajom a cigivel, de töményen ennyitől egész nap kijött az aurás migrénem estére. A terasz szélére letették a mélynyomót és dübörgő lakodalmast és popot kellett hallgatni, valaki mindig kiabált a mikrofonba, nekem meg heti négy kertvárosi h.o-val, depresszív, zene és tévémentes estéimet megszokva sokkolóan hatott. Nagyon feszengtem, aztán jöttek az ovis versenyjátékok, rég éreztem ennyire szerencsétlenül magamat.

 

Pedig általában viccesek az elvonulásaink.

 

komment

Miért

2023.09.07. 21:50 :: Tobber

Eszembejutott egy régi szomszédnő, akinek a kislányára sokat vigyáztam. Rákerestem, mekkora már a nagylány, megdöbbentő hírre bukkantam, a szomszédnő tavaly meghalt.

Szerintem vegyétek el tőlem az internetet.

komment

Ő is

2023.09.06. 11:37 :: Tobber

Meghalt a legintelligensebb embere egyike, akit ismerhettem. Eleinte mindenféle blogok kommentelőjeként figyeltem, mennyire értelmes és empatikus, aztán a virtuális térben rájöttünk, hogy táncról ismerjük egymást. Valahogy úgy képzeltem, ha öreg leszek és okos emberekkel veszem körbe magamat, mi majd jókat beszélgetünk.

 

Hát nem…

 

 

komment

süti beállítások módosítása