HTML

Családi este

2014.01.14. 23:49 :: Tobber

...és akkor a zuram leugatott, hogy biztosan azért rinyálok, mert nem bírom ki, hogy ne lógjak a nyakába', amikor a haverokkal kocsmázikndizik, és nem jött el velem lakást nézni, pedig egy kis hitel belefért volna most, hogy végre tarol a trafikokkal, megaztán majd Vilmoska szülinapi buliját sem tarthatjuk akárhol!

Aszonta, menjek Anyuval, vagy a barátnőimmel. Könnyen beszél, itt harcolok V-vel a fogkefén, meg nekik főzök, mert férfiembereknek meleg étel, az bezzeg kell!

Azt meséltem, hogy át akarja anyakönyveztetni a gyereket Viktorkának, biztos ami biztos alapon? Jó, hogy focira nem íratja be!

Eszem megáll!

Hát azért is lemásztam a falu konkurens konditermébe, jó, hogy megnyitották végre Gyuriék, a Palkó bá' fia meg a gyurma haverja! (Na, azok is gyanúsak együtt, sosem csapják a szelet a lányoknak!)

És így, négy hete beállt, kicsit kilazított, fájó és bevoltarenezett háttal dafke kocogtam egy órát, különben nem hiszi el a professzor úr holnap, hogy instabil a lábam. Jó, közben barinővel is cseteltem a futópadon az okosomon, mert valami új ruhatrendet vezetnek be az ő kondijukban és át akar csábítani, de így első nap mensikélve, gyönyörűen vizesedve sikerült egy percet rontanom az eddigi mélyponton és worst ever szigetkört futnom. :D
Jaja, 49:35. :DD

Futópad-20140114_1.jpg(Itt még kocogok. Jó a mozgáskoordinációm a mobilom fényképezője.)

És akkor két kicsi a világ cikkecske, olyan régen írtam:

A konditerem kb. 20 fős közönségéből sikerült összefutni egy ismerőssel, aki mindig nézni szokta, ahogy táncolunk. Vele biztattuk egymást, aztán egy futópaddal arrébb levezetett egy régi ismerős, volt egy mindkettőnk által kedvelt közös havernőnk, de akivel ciki lett volna vörös fejjel, nullsminkkel beszélgetni, esélyes, hogy összefutunk még. Szerintem fel sem ismert, ezer éve nem látott, akkor is 15 kg-mal vékonyabban, rövid hajjal és sokkal kevésbé hiperventillálva.

komment

süti beállítások módosítása