HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Napi

2024.01.18. 15:37 :: Tobber

Elkezdett hatni az antidepresszáns. Mármint eddig is hatott, a mélypontok az első hetek szedése miatt mélyültek. Általában két hónap alatt áll be, ötödik hétnél tartok.

 

Nem állítanám, hogy jól vagyok, de robotpilótaként tolom a munkát (lassít a szorongásoldó, de lexarom).

 

Elkezdtem egy mindfulness tanfolyamot online, embertől nem áll ez távolabb, filozófiában még csak-csak, de megállítani a hömpölygő gondolatokat az egész napos ingeráramlatban (még) nem tudom. Illetve csak arra tudok koncentrálni, mennyire fáj az ágyékom környéke. És a hormonok mellett is barnázom év eleje óta, már meg is jött azóta, fáj.

 

Jövő héten nőgyógyász.

 

Elmentem cimbikkel dartsozni. Igaz, a progresszív szemüvegem úgy torzítja a teret, hogy semennyire nem ment, de legalább beszélgettem. Mutogatták a fiúk, milyen helyes pasi nézeget, de pont nem érdekel már. Lezártam a pasizós életemet, nem is hiányzik, a keksz meg fáj, sőt, odalent minden.

 

Huszonsokan együtt ettünk, búcsúztattunk idős kollégát. Másnap heten a lenti kávézóban meetingeltünk, pont nem érdekel, hogy improduktív a leütésfigyelőm. Mondom, dolgoztunk.

 

Lezártam a terápiát az önmagát a szitumhoz kevésnek tartó pszichológussal és nem tudtam mit felelni a kérdésére, mit kaptam tőle a terápia alatt (azóta lettem rosszabbul, hagyott el a párom 5,5 év után és durvult be az állapotom, tulképp remekül eldumáltunk, mert okos nő). Jövő héten kapom az újabb gyógyszereket és kezdek az új, klinikai szakpszichológusnál, ha eljutok odáig.

 

Próbálok heti kétszer bentről dolgozni, de bent képtelenség haladni és újabb feladatkört dobtak rám a megkérdezésem nélkül. Egy köremailből derült ki.

 

Visszautasítottam a beajánlást egy jobb poziba, mert kígyók a kolleginák, illetve felmerült a csoport vezetése, amire alkalmatlan lennék nem betegen is.

 

Jártunk koncert/előadáson, ami tökéletes volt.

 

Egyébként sikeresen elkaptam a húsz perc alatt átsétálok a belvároson meg a parkon ónos eső jegesedését, de nagyon durván, úgyhogy megduplázta az időt és egy kedves kutyás is jelezte, merre kerüljek, ha nem akarok elvágódni. Néha közel jártam hozzá.

 

Takarítónő nagytakarított némi közreműködésemmel. Végre, szelektáltam, elpakoltam, levittünk a pincébe sokadik macskapárnát és fölös dolgokat. Illatos és rendezett a lakás.

 

Ma spanyol, holnap lakógyűlés, szombaton a hobbitanfolyamom, talán utána múzeum, vasárnap névnapozás és egyelőre ott tartok, hogy 5%, hogy abbahagyom az egészet.

Nem hiányoznék a világnak. Az sem nekem. De már nem bőgök naphosszat és tegnap ettem is (és nem h.nytam ki).

 

 

komment

süti beállítások módosítása