HTML

Ingerszegény, mi? :)

2006.10.22. 10:14 :: Tobber

Ott valami nem stimmel, ha éjjel végiggondolva a napot kicsit ingerszegénynek éreztem, pedig... :))) Pénteken volt hokimeccs, ahol Gyuribá csapatát kb. ripityára verték az Erdélyből nálunk játszó játékosok, szombaton déltől kori, meg oktatás, meg bébipesztrálás, meg cukicsakdiákapukával csevegés, Jat-ékkal fényképeszkedés, majd ebéd közben rájönni, hogy Jat egyik nőjében mit találhat vonzónak, majd ismét hokimeccs este (a visszavágó Fradi-Csíkszereda, második ismét ripityára verte Gyuribáékat!), majd minden mást lemondtam, úgyis mint Ales csábító ajánlatát, Nagy randiját, közben hívott Uji, Tüzi (akit most inkább elkerülök!), BCsTLV türelmetlen smseket ír, Meg szintén... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja igen. És TÉNYLEG VÉLETLENÜL sikerült összeismerkednem tegnap Gyuribá hoki-segédedzőjével, akivel már együtt kávéztunk! :DDD Tényleg véletlen volt, csak ismerős arc-egymásraköszönés-majdtisztázás, hogy nem is ismerjük még egymást. :))) Megnézett csúszni, szerinte jól korizok, csak lassan... :) Szerintem rosszul korizok, de gyorsan. :))))) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Láttatok már olyat, hogy egy hokimeccs szünetében a karbantartó kocsi lerobban a jég közepén és se előre, se hátra??? :))))) Mi láttunk. Meg fradis hokisokat, akik végül nagy nehezen kitolták az szvsz több tonnás gépet. Viszot így a jég pocsék maradt 1-2 nm-en. Lelátónyi ember nézte, amint itt segédkező, közönségkorin baromi nagy arcú rendezősrác szívlapáttal jeget kapirgál, lapátol, majd talicskán tolja el a jégkását... Őőőő, meg is tapsoltuk a teljesítményét, de nem mert felnézni, hihihihi... Viszont tegnap megemlítettem neki, hogy na mizu a karbantartógéppel, elnevette magát: ti röhögtetek rajtam??? :) Nem, mi voltunk azok, akik megtapsoltunk!! :DDDDDDD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------És "megvádolt" azzal, hogy a stílusom alapján biztos benne, hogy én vagyok egy netes koristopikon x nicknév. Nem adtam konkrét választ, pedig foglalmam sincs, miről van szó... :)------------- Ma kori, ez-az, holnap délelőtt kipróbáljuk a műjeges csirkékkel a Műjeget, majd én átrohanok a csarnokba MÉG négy órára korizni, majd este még oktatásom van. Ez 9 óra korizást jelent, meg kb. 4-5 óra bkv-zást... :(

komment

2006.10.20. 16:42 :: Tobber

"Elnézést, beképzelt vagyok és félreértettelek, azt hittem ez is valamiféle újrakezdősdi. Ok, vettem, nem annak szántad, de ismerd el kérlek, hogy a "vacsora nálam" -ból erre is lehetett gondolni, pláne egy ilyen egyszerű gyereknek mint amilyen én vagyok, hisz ismersz." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Te jó ég!! TÉNYLEG azt hitte, hogy újra akarom kezdeni!!! Hihi, akkor tuti nem olvassa a blogomat!! :)))))----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- November második hétvégéjére felajánlott egy találkozót Pasi. Elmegyek, tényleg meg kell beszélnünk pár dolgot, bár nyilván fájni fog... Majd jóóól leiszom magamat.------------ Kérhetném az itt olvasó ÖSSZES ismerősömet, hogy aznap estére találjatok ki nekem valami programot???-------------- (Neeem, most nem a szokásos felvidító-kószakettyre vágyom...) :))) ---

komment

2006.10.20. 07:13 :: Tobber

Hát nem jutok szóhoz. Kb. két hónapja az a téma, hogy Pasival (ex, öt év együttlét) le kéne ülni végre, és másfél év után legalább 2-3 órát átbeszélni, hogy mi fájt, mi volt félreértve. (Magam is megkérdem, hogy miért is.) Erre most ír, hogy őt szivesen látják otthon, és szivesebben is tölti ezért otthon az estéit, de egy ebédre meg tudja oldani(!), ha a belvárosban vagyunk. Egy ebédre. Öt évet nem zártunk le egy vitával SEM. Csak ment. Pedig nagyon a nyelvemen van, hogy kifejtsem, hogy mennyi boldogtalanságot okozott azzal, hogy figyelmetlen volt, hogy pocsék az ágyban (huh, nála rosszabbal azt hiszem, nem is találkoztam!), vagy egyszerűen csak öt év -másfél év után- megérdemel 30 percnél többet. Akár csak úgy is. Nos, ezt megírtam neki is. Nem értem, hogy most miért akar bántani. Gondolom, azt hiszi, hogy újra akarom vele kezdeni. Szánalmas kis hülye…  Mindig többre tartotta magát, mint amennyit ért. És őszintén sajnálom azt a lányt, akivel együtt van. Pocsék lehet neki. Ááááá!! :(((( És micsoda emberismerő: azt hitte, hogy sosem csaltam meg.    Na jó, ha pozitívan nézem: KURVA JÓ, HOGY MÁR NEM VAGYUNK EGYÜTT!!!!! :)))) EZERSZER BOLDOGABB VAGYOK, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, végre újra élvezem az életet!!! :)) Öh, ja igen, tegnap este korin is végig lovagjaimmal csúsztam (és összehaverkodtam szívfájdító irtó édes lányaival!), meg utána értemjött Ezüsthaj (40 éves, nagydarab guszta férfi), akivel vacsiztunk, ittunk, most ment el reggel tőlem... Édes alak!! :)))) Ma két interjú, hokimeccs este, majd holnaptól kb. csak korizni és randizni fogok három napig. Igeeeen!!!!! :))

komment

2006.10.19. 14:05 :: Tobber

Vicces nap van a cégnél... :)

Recepciós lány kopog: neked mi furcsaság tűnik fel rajtam??

Semmi.

Felemeli a karját: az 5 cm széles bazinagy ragasztószalagot húzta fel a karjára a karkötője helyett és azzal járkál egy órája... :DDDD

De nagyon jól illik a nadrágja színéhez... :))

--------

Kolléganő nyávog, hogy ő sosem kap dobozt a júpíesztől. Másik kolléganővel összecsillant a szemünk: gyorsan készítettünk egy dobozt tele kacatokkal, még karácsonyi üdvözlőkártyát is tettünk bele, készítettünk hivatalos fuvarlevelet neki és megkértük a futárfiút, hogy ha jön, vigye be neki a cuccot... :)))))

 

komment

2006.10.19. 12:30 :: Tobber

Aki nem ismerné, a neten elolvasható az egész kis könyv: George Mikes: How to be an alien...

Amikor Angliába költözött, akkor tett egy isteni ironikus összehasonlítást az angolok és a többi népek között. A kedvenc fejezet az ennyi:

 

Sex

Continental people have sex life; the English have hot-water bottles.

 

:))))

http://f2.org/humour/howalien.html

 

komment

2006.10.19. 10:56 :: Tobber

Ma kori. Holnap hokimeccs u.ott. Szombaton korioktatás, majd 4 óra kori, majd hokimeccs, ugyanott. Vasárnap talán Műjég. Hétfőn kori a csarnokban. Reggel 9-től lesznek 17 h-ig. Mi lenne, ha kipróbálnám, hogy mennyi időt bírok lekorizni??? :) 8 óra sztem simán menne!! :)

(A lábfájás kifejezés állandósult a szóhasználatomban, de valamit valamiért. A hátra-rogyasztva halacskázáskor meg olyan érzés van a vádlimban, mint még soha semmilyen mozgásfajtánál. Mintha a kétszeresére nyúlna az izom. Nagyon furi. ÉS mocsokul fáj.) :))))

 

komment

2006.10.19. 10:38 :: Tobber

Neeeem, Frisshusi NEM Attibá, héééé!!!

Akik félreértették: Frisshusi egy másik 25 éves srác. Atibá 1. nincs még becserkészve, 2. Atibá cserkészget engem, eszembe nem jutna futni utána... :))

De jó, 25 éves pasik futnak utánam. Hihi.

Ma szokásos után rohanok BCsTLV-zni (aki bebizonyította, hogy nem kamuzik, úgyhogy nem dühöngök rá), aztán ki a jégpályára, ahol sajna szívdobogtató is kint lesz, viszont csoporttárs cukielváltapuka is, aztán a végén értem jön őszülő negyvenkörüli, akivel még nincs program, de szvsz lesz. Majd alszom máskor.

:))

 

komment

2006.10.18. 15:32 :: Tobber

Az olyan nagyon mélyen giccses, amikor a kedvenc évszakomban a napsütötte és ezer színben sárguló kertben a megszelidített, játszadozó macsekkal a bokám körül telefonon hallgatom isteni bariton hangú BCsTLV-t, amint éppen kifejti hosszasan, hogy milyen sokat jelentek neki, mennyire imád velem minden pillanatot és én vagyok a felkiáltójel az életében... :))

Giccses, mondtam! :)

 

komment

2006.10.18. 13:40 :: Tobber

Ma interjú volt, 400-ból négyen vagyunk még a pixisben, ma választ is adnak.

Beugrottam maciexperthez is, akinél mindig olyan megnyugtató, el is megyek egy oktatására valamelyik nap.

Most cég, drpr, aztán még ittnememlített...

Majd egyszer megpróbálok aludni, pihenni, tévézni, meg ilyen kispolgári feleslegességeket... :)))))))))

(Tegnap is lemaradtam Frisshusi miatt Juronicsról... Mondjuk ő kézzelfoghatóbb volt...) :))

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok??

:)

 

komment

2006.10.18. 08:07 :: Tobber

Ha már olaszliszka, cigány-bűnözés témakör: Nm, a lenti betörést anyuék telkén tényleg romák tették, látták őket a faluban. :(((

De nem kellene túlrágni már ezt a témát: néhány szellemi fogyatékos halálravert egy embert. Nem azért, mert cigány, hanem mert fogyatékos. És akkor jönnek szélsőséges elméleteim: a szellemi fogyatékos ÉS közveszélyes embereket azonnal és végleg bezárni!!! :(

 

komment

2006.10.18. 07:51 :: Tobber

Hát, akkor a hétfői (az oroszos) interjú mégsem volt olyan rossz, mert néhány kiegészítő kérdés miatt felhívtak...

:)

Tegnap két álláslehetőség merült fel, mindkettő szépen hangzik, nem is tudnék dönteni. Majd hívnak. (Az egyetlen hely, ahonnan ígéret ellenére tojnak hívni, az pont az outplacement programot végző cég.)

Preferencia: HOL van (igen, ez az első... Nem vagyok hajlandó Budafokra kimászni dolgozni Zuglóból (pláne nem Káposztásra korizni heti soxor), akkor kb. Gödöllő fele annyi idő), pénz persze, szimpátia, jó cég. Ennyi.

Aztán berágtam BCsTLV-re (állítólag nem ő a hibás, majd hiszem, ha bizonyította!), úgyhogy édes a bosszú: :))))

hagytam magamat meggyőzni egy aranyos, formás, nem mellesleg értelmes 25 éves srácnak... :))

Úgyhogy most kialvatlan vagyok és kiszáradt az alkohol miatt... :))) (És magánginisz-rekord: még sosem voltam 5 évvel fiatalabb pasival... Húúúú, Uji kétszer ennyi idős!!!)

Friss husi, nyami.

----------

Mindjárt megyek egy másik interjúra, bár annyira nem szimpi, de megnézem.

 

komment

2006.10.18. 07:10 :: Tobber

Isten éltesse sokáig Meg-et, aki ma 40 éves!!!!!!

:)

 

komment

2006.10.17. 12:00 :: Tobber

Az elmúlt fél évben tucatnyi férfitól hallottam, hogy azért nem kezd velem komolyabban, mert fél tőlem.

Most Dokitól kaptam egy váratlan levelet (egy hónapja nem is beszéltünk), hogy ő is tart tőlem és tudja, hogy én autonóm egyéniség vagyok, aki mellett ő csak másodhegedűs lehet.

Ááááá!!!! :(((((

Amikor meg párkapcsolatban vagyok, mindenki véleménye szerint túl sokat megadok/megengedek a férfiaknak, és elkapatom őket.

Tele van a tököm.

Miért nem lehetne csak úgy belevágni valamibe, és akkor kiderülne, hogy jó??? :(((((((

 

komment

2006.10.17. 10:41 :: Tobber

A cégnél magas szintű szarkeverés folyik, most éppen engem pécéztek ki. Már beszéltem az info állítólagos elindítójával is, aki még úgy kezdte a terjedő fújolást, hogy tök elégedett, mert elintéztem neki valamit előbb. Ez hozzám már úgy jutott el, hogy durva, amit művelek...

Nem véletlenül nem haverkodtam én az első emelet libaeffektusban szenvedő részével...

--------------

Nos, interjú tegnap utsó körös és nem nagyon voltak kedvesek, úgyhogy pesszimista vagyok. Ma megyek máshová.

Aztán leültünk Jattal megbeszélni, hogy nem akarunk egymástól semmit, és ha valamelyikünkben néha felmerül, akkor a másik úgyis épp a nemfázisában van, szal nem kell izgulni. Aztán helyesbítést kér: szerinte nem illik hozzám Uji, csak azt állította, hogy Tüzi még hülyébb Ujinál. :DDD

Aztán elmentem korioktatásra, ahová szoknya-csizma-csipkésblúzban érkeztem. Atibá konkrétan nem ismert fel, oktatólány nézett percekig... És TÉNYLEG VÉLETLENÜL összehaverkodtam egy 11 éves kislánnyal, mint kiderült, a tesója Gyuribánál hokizik... :D Behálózom én azt a pasit biza!

Aztán elmenet épp egy cukiapukával csacsogtam (neeeem, mint diák a diákkal), mikor Atibá (aki ismét lestoppolt, hogy velem jön hazafelé, meg előtte a jégen a bójákat is direkt előttem lökte el állandóan) :) szóval Atibá kiráncigált hátra, hogy az erdő felé menjünk inkább. :)) Úgyhogy félhomályos erdőn sétáltunk, ahol megdícsérte, hogy elegáncs vagyok, meg csivitelt végig...

A resztli: tegnap a buszon leszólított egy srác, hogy ő már többször látott a buszon és hogy nagyon bánná, ha nem mondaná el, hogy mennyire szép vagyok és randizzak vele... :)))) Ja nem. Szombaton meg egy cuki mackó bámult végig, és odaköszönt, várom a legközelebbi találkozást! :)

Aki akar: pénteken és szombaton hokimeccsre megyünk, lehet csatlakozni!!!! :)

 

komment

2006.10.16. 14:05 :: Tobber

Az élet szép, a fejem elhagytam valahol, de még elrohanok interjúra, (közben cukifinn jószokása szerint az irodámból ki-besétálva finnül csacsog a mobilján, szeretem nézni, esztétikai élmény), utána elmondom Jatnak, amit a nője előtt nem akarok, majd ha nem isszuk nagyon le magunkat, akkor az éjjeli korioktatásra még kiérek.

A Műjég negyedgőzzel indul pénteken, de ha BÁRKIT (Jat, rád célzok, de pl. Bé is imádja a hokisokat) érdekel, pénteken és szombaton is inkább hokimeccsre mennék. Ha vki kijön velem. (Nem tudja valaki az "Öreg" becenévvel futó (csúszó) Jé telefonszámát? Megígértem, hogy szólunk neki, de csütin nem lesz kint.) Szóval gyertek!!!

Azért itt bent (hogy nehogymárjónapom legyen,) Ja lecseszett, merthogy amit a harmadikon kiad nekem a főnök, azt az elsőn nem tudják, ezért lejönnek ide a földszintre, és leugatnak. Mondjuk Ja-tól elég fura volt, szarul is esett.

:((

 

komment

süti beállítások módosítása