HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.08.10. 08:38 :: Tobber

Kolléga félbeszakítja a munkamondókámat: fenékből is fogytál, ugye???? :-)) (Helyes 16 éves unokaöccse van...)

Tegnapi zajos hajnal után kissé kínos volt a szomszéd pasi szemébe nézni reggel, bár nem utalt semmire... Azért szólhatott volna, hogy beköltözött!!! :-))))

Erre hat felé átkószál, hogy nézzem meg a lakását. Gyönyörű a kilátása, szebb, mint az enyém!!!! Csacsogunk, majd én el. Egy óra múlva kiszól a tetőablakán, hogy látja a lábamat (olvasgattam az erkélyemen) és hogy ez magánszféra, itt nem akar zavarni, ezért inkább a folyosón adja oda a telefonszámát. Persze jöjjön be, körülnéz nálam. Ott is egy félórát eltölt... Menjek át hozzá, megmutatott még 1-2 dolgot, nomeg kiderült, hogy a ház előtt álló összes új és álomszép volvo az ő céges autói. Imádom a volvokat!!! Pasit ezer autóról kellett lebeszéljek, mire végre volvo mellett döntött tavaly... :-)) Tudoooom, nem az autó számít. (De.) Szóval ragaszkodik hozzá, hogy egyik este egy tea közben ismerkedjünk meg jobban... :-))))

Ééééééés: szintén a költözés előtt mondta a párja, hogy akkor ő most nem költözik!! Az egész ház csak szinglikből áll+1 kínai család. :-) Jöhet a szappan.

AKKORA duplaszivárványt láttam, mint még sosem!!!! Sütött kint a nap, és azt hallom, hogy esik az eső. Ergo szivárvány van mögöttem!! Felnézek, és KÉT szivárvány is volt, az egyik akkora, mint egy kétsávos autóút!! Hatalmas volt és gyönyörű. Kár, hogy nem oszthattam meg senkivel. :-( Lefotózni már nem sikerült szépen... :-(((

Lesz upc 12-étől állítólag!! Lesz otthon netem??

komment

süti beállítások módosítása