HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Őszi munka

2020.11.03. 16:20 :: Tobber

15. Elkezdtem a 15. évemet ennél a nagymultinál. Sosem hittem volna magamról, hogy én egy nagymultis ember vagyok és élvezni fogom.

Millió szerteágazó feladat, rendszerek, folyamatok, sok-sok főnök, és kvázifőnök, sokszáz ember élete, sorsa, viszonyai, karriertörténete, vagy (aki felvett) bukása.

Végtelen rugalmasság, alkalmazkodás, csoda, hogy a covid-szitut is így megoldják. Nincs umbulda zsebbe fizetés, mint előző, magyar cégeknél, van érdekképviselet, egészségbiztosítás, bónuszrendszer. A projektesek istenítenek minden megoldott feladatnál, meg olyan cetliket hagynak az asztalomon, hogy hiányzott innen a mosolyom, legyen szép a napom, és akkor az ember szívesebben végzi el, mintha rámorrannak valami dafke félreértem, ezért lekezelhetlek böffenetet.

De főleg a sok színes ember, izgalom szórakoztat. Meg sosem ebédeltem régebben skype-on a kollégáimmal, vicces.

---

Tegnap bent voltam, de egy nap alatt hat ismerősről derült ki, hogy covidos jelenleg és ebből öttel találkoztam személyesen az elmúlt hetekben (egynek meg a fiával), van, amelyik még az asztalomon hagyott iratokat, szóval ha lehet, én nem járok be ezentúl…

Elengedtem a félelmet, hogy megkapom-e (még ha meghalok, sem nagy veszteség a világnak, oké, maszkot hordok, fertőtlenítek, házhozrendelek, ahogy kell), de a szüleimet el kell kerülnöm, rettegek, hogy megfertőzöm őket.

Apu 76 éves, cukorbeteg, magas vérnyomásos, irtó gyenge egészségesen is, Anyu 74, pajzsmirigyes, ízületes, ő anyukája 102, így sem látogathatja.

---

Este már Kócos is bejelentkezik a megfogyatkozott kvízezők közé, lefedi a területet (szuperhősök, mesék és rajzfilm), amihez nem konyítunk.

Aludni képtelen vagyok, akkor viszont fogyni is, ma munka után bedobok egy meleg kakaót, vagy mire aludtam el gyorsan gyerekkoromban…

komment

süti beállítások módosítása