HTML

Étrend

2018.11.14. 16:02 :: Tobber

Az a jó az én étrendemben, amivel fogyni is szoktam, ha tudok kondizni járni, hogy tele van hússal, lazaccal, tojással, túróval, zabkorpával, magokkal, olyan zöldségekkel, meg fehérjeporral, amiket mind szeretek.

Tegnap viszont már csoffadtan értem be dolgozni, majd kis túlóra után pánikolva hívott Kollegina, hogy rosszul van a bkv-n, segítsek, szal együtt elsétáltunk egy patikába, de rábeszéltek minket az ügyeletre, szóval szépen taxiba dugtam, irány az sztk.

Ma reggelre annyira halovány erőm sem volt a műtéttől/vashiánytól/hatodik nap menzesztől, hogy nem álltam neki 6:20-kor csirkemellet kiengedni a mélyhűtőből. A céges menzán mindig előfordul valami reform étel.

Ez ma csirkemell volt grillezve, meg hozzá annyira iszonyat finom kuszkusz némi snidlinggel, paradicsommal, paprikával összekeverve, hogy a fülem kettéállt.

Reggeli zabkorpa fehérjeshake-kel, vagy sok fehérjés rántotta. Vacsira jöhet némi light túró fehérjeporral keverve. A macskám tegnap kigúvadt szemekkel bámulta, szegénykém, de csak a gránátalmás tápjából kapott!

komment

süti beállítások módosítása