HTML

Menjetek

2017.12.14. 11:25 :: Tobber

Ha vérzik a fületek, elmentek orvoshoz?

Ha betört az orrotok, elmentek orvoshoz?

Ha lelki gondotok van, miért nem mentek segítséget kérni évekig? A lelki fájdalom is lehet ugyanolyan életrontó, mint bármilyen testi.

Egyelőre a gyógyszerek nem hatnak (állítólag 3-4 hét, hurrá), de a segítőcsaj után órákig jobban vagyok, ami hatalmas haladás, csak hozzá nem járhatok napi kétszer sajna.

Beszéltünk a kutyáról, az ideiglenes befogadást javasolja, az az állatnak is segítség, nekem meg jó teszt pár hónapra.

Judós3 kezd kikopni a minden perces vágyaimból, ha visszatérne, akkor újra időzített bomba és újra ezt nem élném túl. Ha nem, akkor le kéne papírozni a telefonkártyáját, visszaadni a dolgait, meg ami ajándéka közben megérkezett. Látom a két újabb meglepően ribanc lányka ismerősét, tényleg csak egy lukat keres, nincs vágya tartalmas kapcsolatra. Ahogyan mondta is.

Nem mellesleg nem törölte a közös képeinket, úgyhogy vagy húsz összebújós-romantikus képünk van a kezdőoldalán. Ergo nem is akar új barátnőben gondolkodni, az már tuti leszedette volna vele. De én meg már benne nem gondolkodom. Kurvára hiányzik az együttélésünk, mert életem legjobbja volt, sőt, a környezetemben sincsen még csak hasonló sem, de ha vissza is jönne, max. heti 1-2 napokat engednék, és nincs több karriermenedzselés, meg eltartás, meg monogámia. Ezt a részt én bírnám nehezebben.

komment

süti beállítások módosítása