HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ízlés

2017.07.07. 11:48 :: Tobber

Tegnap leértem az új konditerembe, Judós3 éppen végzett TCsV-vel. Dumcsiztunk levezetés/bemelegítés közben (azt de utálja Judós3, szerinte edzés közben nem szabad beszélgetni. Szerintem meg mindketten néptáncosok vagyunk, végig tudunk ugrálni a színpadon teljes fellépéseket helyes levegővétellel úgy, hogy közben hangosan énekelünk/kurjongatunk, nem okoz gondot egy kis csevely).

Aztán megérkezett Műegyetemista, TCsV szerint jó az ízlésem. Mondom én!

Én a saját tervemet követtem, ők együtt dolgoztak másfél órát. Végignéztem, ahogyan Judós3 segít a helyes kivitelezésben Műegyetemistának, áll mellette, javítgatja, hozzáér, izzadnak, összenevetnek, nagyon összehaverkodtak.

Gyönyörű két srác!

Kreol bőr, tüzes fekete szemek, alacsony testzsírszázalék, férfias arcél, izgalmas orr, nevetős arc, mennyire hasonlítanak!! :)

Elégedett vagyok a saját ízlésemmel, jó volt nézni őket! :D

Vicces volt együtt plankolni és összesúgni, felröhögni, amíg Judós3 felettünk állva instruált, néha cukkoltuk egymást, mindig mondom, hogy én egy nagy kommunában érezném igazán elememben magamat!

Szombaton ugyanígy folytköv.

Ma végre nyugi van, bejön Judós3 a városba, vacsizunk a Duna parti halászcsárdában, koktélozunk valahol, és hamar hazamegyünk összecsomagolni az útra. Holnap kondi délelőtt kb. mindenkivel, délben irány a strand, majd a telkünk, szalonnát sütünk, ott alszunk, másnap irány a Balcsi.

Szerintem én a Balatonon sosem voltam pasival kettesben, csak bulizni, vagy barátnőkkel, ahol meg nyilván a barátnők személye miatt éreztem baromi jól magamat, ebből kiindulva Judós3-mal is jó lesz, a Balatont pedig megpróbálom megszeretni.

Ezt csak mert szép:

https://testosteroneboosteradvice.com/wp-content/uploads/2014/08/Testosterone-and-Muscle-Link3.jpg

(forrás: https://testosteroneboosteradvice.com/wp-content/uploads/2014/08/Testosterone-and-Muscle-Link3.jpg)

komment

süti beállítások módosítása