HTML

alvást!!!

2017.04.28. 14:22 :: Tobber

Nem szeretem a lidocaint, mert két napig fáj a fejem tőle és az egyébként is rendszerint begyulladó állkapcsom sem reagál pozitívan a szúrásra, dehát hátsó fog, idiótán tört le (ott csikarom a fogaimat, ha stresszelek, már kettőn van ott korona, őrlöm, őrlöm), ezért teljesen le kell csiszolni, újabb korona, oké, legyen egy kicsi injekció. De csak kicsi, jól tűröm a fogorvost.

Három perc múlva ellenállhatatlan alvásvágyam támadt a váróban, sikerült lejjebbesnie a vérnyomásomnak a béka segge alól még lejjebb, közel voltam, hogy leesek a székről, áááá!

Soha többet lidocaint.

Ilyen kis problémáim vannak, három napig csak szeretkezni és aludni akarok, ehhez képest ma a bicajt kell szervízbe vinni, meg kondi van, holnap délelőtt vagy dolgoznia kell a fiúnak és akkor eldobom kocsival, vagy ha nem, akkor kimegyünk valahová, délután cimbikkel szabadulószobázunk, meg ők akarnak estére is valamit. Judós3 nyúz, hogy menjek vele, meg a haverjaival az éjszakába táncolni, de nincsen bulifelsőm de akkor el van cseszve a fél vasárnap, és mennénk strandolni, de hideg van, meg néptáncolni, meg edzőcsajjal is lesz kondizás, meg Rómaira kiugranánk hekkezni, meg lassan ideje elültetni a melegebbet igénylő egynyáriakat*, amiket korán reggel kell megvenni, mert vérmes nénik elkapkodják, és a két befutó (futómuskátli és tölcsérjázmin) közül nem bírok dönteni, mindkettő imádja a teraszom klímáját és virágözönbe borít októberig, de csak egyfélét szeretnék a korlátedényekbe, meg Judós3 akar közelebbi munkahelyet, mert nagyon hajnalban kelünk így és akkor ráfekszünk az álláshirdetésekre, és aztán megint itt a kedd, fcuk.

* Már kint virul a petúniám, több pázsitviola száznyi virággal, négyféle miniszegfű, ledugtam egy csomó lilahagymát, meg egy lila virágba borult pozsgásom is van, ami olyan kristályvirág/délvirágszerű, de amennyire értek a növényekhez (nem), mégsem az...

komment

süti beállítások módosítása