HTML

Chill

2017.02.17. 12:43 :: Tobber

Annyira imádom, hogy minden reggel friss hó vár a teraszomon!!!!! :)

Lesöpröm, másnap újra fehér minden. És az egész környék, fák, bokrok havasak, a kertekben látszanak a csatangoló cicák felülnézetből. Cinkék beszélgetnek lelkesen, mesebeli.

Nem sok helyen havazik Pesten ennyit, amint beérek, semmi jele. Mi egy meteorológiailag fura csücsökben lehetünk, többet havazik, de a szél is nagyon erős, nálunk végzi a legnagyobb puszításokat egy-egy szélvihar...

Finom, forró kávé (nem bírok leszokni, de napi 2-3-ra redukáltam), meleg lakás, kis kucorgás a kanapén, aztán indulhat a nap.

Nyakig kisfiúnak öltözve elcsacsogok a kertben a ház úriemberével, kikérdezem az újszülött unokáról, szerelmesen áradozik róla.

Elsétálok a kertek alatt, felveszem a meleg fejhallgatómat, szólnak az új zenék benne, amikor a házamtól száz méterre felfedezem, hogy eladó egy tetőtéri lakás. Gyorsan megjegyzem a hirdetés számát, rá is keresek. Pár éve épült társasház, nincsen 100 nm a lakás, de van nagy terasza: nyolcvan millió forint. Hát így mennek a környéken az ingatlanok.

Elsétáltam egy kedves delikáteszem előtt, ami nyitva volt, gondoltam, meglepem magamat ebédre, de inkább hazafelé és sütök valami finomságot.

Metrón elintéztem a cseteket, Bének néztem ízléses holmikat a konyhájába, megírtam Anyunak ezt a lakást, aztán magoltam a rendhagyó igéket.

Eligazítottam cuki olasz turistákat, akik fordítva tartották a térképet, nem beszéltek angolul, én nem beszélek olaszul, úgyhogy elővettem a spanyolomat, amit megértettek és lefordították maguknak olaszra, amit megértettem, nagyon édesek voltak. :)

Közben egy kollégát megtaláltam Tinderen, egy emeleten vagyunk, itt rá sem nézünk kb. egymásra, este nagyokat levelezünk. Fura. Nincs is kedvem ismét kollégával kavarni...

Judós3 elutazik egy hétre, marad időm tanulni. Hétfőtől hétközben járok majd csoportos órákra, heti kétszer két óra munka után egészen nyárig, felkötöm a gatyámat!

Már alig szorít a mellkasom, kapok levegőt és elviselhető a köhögésem is hosszú hetek után, a többi még nem múlik nagyon. Összeszámoltam a bankom smsei alapján: az elmúlt két hónapban hetvenezer(!!!!!) forintot költöttem gyógyszerekre, kenőcsökre, vitaminokra, nyomelemekre, egyebekre patikában. Bakker!

Szeretném a májamat pihenteti pár évig. Az volt az idei terv, hogy egészséges leszek, nem?

komment

süti beállítások módosítása