HTML

---

2012.07.18. 21:36 :: Tobber

Nohát, kellemes meglepetések értek ma a facebook-bejegyezésem kapcsán.

---

Jaj, elmesélem, ma voltam egy első randin. Tök jó alakú, izmos, korombéli pasi, helyes arc, gyönyörű bőr, szép kék szemek, trendi ing, izgalmas munka, nagyon csinos nőnek tart és szépségesnek az arcomat, kafa mi?

De. Egy az egyben a két évvel ezelőtti első randimra hasonlít, külsőre, hobbira. Tudjátok, aki bár a multimunka mellett reklámszínészként-modellként dolgozott és a csapból is folyt az egyik kajareklám vele, annak is bejöttem és el is hívott második randira, HA lecserélem a fb profilképemet, mert az túl exhibicionista! :DDD

Remélem, a mostani nem ilyen hülye.

---

Ma egyébként pasilelkiző nap lehet, reggel egyik kedvenc kolléga fejtette ki nekem, hogy megtalálom a nekem megfelelőt, délután másik csípte el, hogy szomorkás vagyok, kikérdezett, bizony önbizalomproblémákat okoz a pasitlanság, erre zavarbaejtően ecsetelte, mennyire jó csaj vagyok (ő hagyta el épp a feleségét egy hozzám hasonló nőciért), aztán egy kollégát magam mellé állítottam a harcban, hogy én akarok olyan jogosultságot, ami az országban csak két embernek van, de azok felelőtlenek, ezért én szívok emiatt, nem hittem, hogy támogatni fog. Ő a múltkori emiatti kiborulásomnál mondta, hogy tojjam le magasról, igaza volt... :)

komment

süti beállítások módosítása