HTML

2009.02.14. 14:14 :: Tobber

Visszaaludtam délig, bocs, akinek megígértem a mai korit! :( (Bár tom, hogy úgysem volt senki egyedül.)
Megint hajnalfelé értem haza a táncból, a héten már harmadszor, plusz még ma meg holnap is lesz 3-3 óra, szal kicsit alváshiányom van. Félálomban telefonon még kértem a szüleimet, ha tecsóznak, kérnék némi ételt, mert az nincs nagyon itthon. :)

Apukám meglátott és aszonta, hogy már egész vékony vagyok, csak így tovább. (Csak nem bírja ki szúrka nélkül. :) ) -9,6 kg.

Most a következő hét is intenzív tánc lesz, remélem, még ledobok keveset a doki előtt. Eddig a cél még további 5 kg volt, de most elbizonytalanodtam, mert kicsit sem tűnök vékonynak, sőt Papírkutyák mellett határozottan tehénnek. Szal lehet, hogy még tíz kiló lesz az a cél, bár még úgysem érem el súlyban őket és xs-es cuccok sem fognak rámjönni...

Anno kiszedtem M-ből, hogy szerinte mennyi túlsúlyom van (merthogy előttem 45 kg-s barátnői is voltak), akkor 15 kg-ot mondott. Mire megígértem Anyunak, hogy leadok tizet és kidobom M-et. :))))
Így is történt. Tegnap táncon hangsúlyosan megkértem, hogy hagyjon békén, ne fusson utánam, ha aztán amint megkap, újra késik vagy el sem jön. Sztem nem érti, de nem érdekel. Pedig megpróbáltam békében elválni tőle, nem ment.

komment

süti beállítások módosítása