HTML

2007.04.01. 20:58 :: Tobber

Üzenet szövege

Kedves Tobber!

Egyesület ismerősnek jelölt és várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni Egyesület adatlapját.

Üdvözlettel:

iWiW

Bejelölt a Kendermag Egyesület :DD

----------

Tőlem a kerítésen át futva menekülnek a férfiak!!! :DD Hajnalban ment el exkolléga, és sok más ismerőshöz hasonlóan ő sem találta a kapunyitógombot. (Itt két papírkutya szeme tágra nyílik: mit lehet azon nem találni. Na ja, szerintem is.) És mivel nem vettem fel a telefonomat, ezért szépen átmászott a kerítésen! :DD Hogy én ma mit kaptam tőle... :))))

--------

Voltam ma is korizni (már amennyit bírok ezzel a térddel, kb. 2 órát :/), ahol síelésem miatti távollétem alatt annyi pletykát gyártottak rólam, hogy elhatároztuk Kicsivel, hogy mi is szélnek eresztünk párat magunkról, hadd csámcsogjanak csak! :)

Nem kicsit fárasztóak.

Itt a tavasz, kinyíltak a lovagok: Uji napi több hívással és smssel bódít, hogy mennyire belémesett (én meg hangosan röhögök), Vaspasinak nagyon hiányzom és látni akar (nekem ő nem különösebben), BCsTLV is a hiányzol kifejezést használta ma, Tini napi sok smst és emailt ír, ő édes. Kár, hogy gyakorlatilag képtelenség vele randit egyeztetni két iskolai verseny és sportbajnokság között... :/

El is bejelentkezik néhanapján, de őt pikírten melegebb égtájra küldöm.

Tirarira.

komment

süti beállítások módosítása