HTML

2007.03.28. 13:28 :: Tobber

Jó helyen levelezek: 

"Korlátlan tárhely a YahooMailtől

Megérkezett a beígért rendkívüli bejelentés: a Yahoo májustól eltörli az egygigás korlátot levelező-szolgáltatásában, és konkrétan nem ad meg újabb felső értéket a tárhelyre. A lépést a YahooMail 10. (!) szülinapjára időzítették.

Ugye a helyzet május előtt még ez volt: a Gmail 2,8 gigát, a Microsoft Live Mailje pedig 2 gigát ad ingyen, a YahooMail ezzel szemben csak 1 gigát biztosított felhasználóinak.

A Yahoo azt azért nézni fogja, hogy ki él vissza ezzel a "korátlansággal". Tehát ne örüljön senki, aki a "bármire használható korlátlan ingyen tárhely"-re asszociált hirtelen.

Bár a Yahoo-nak nem feltétlenül volt szüksége a nagy lépés megtételére, hiszen - a TechCrunch szerint - 250 millió felhasználója van a YahooMailnek, míg a Gmailnek "mindössze" 51 millió, ezzel együtt fontos marketingfegyver lehet a "valóban korlátlan" jelző a Google "kvázi korlátlan"-jával szemben.

Ettől persze még nem lesz minden gmailesből yahoomailes. Én például épp a Yahoo-tól érkeztem a Gmailbe anno. De ki tudja, talán a Gmailnél is emelik a korlátot a hír hatására, és akkor már nekünk is megérte ez az egész ;)"
(webisztan.blog.hu)
--------------------
(Aki régen ismerte a yahoomailt: pár hónapja bétaverzióval dolgoznak, fasza levelezőrendszer lett. Őőő csak épp a bétájuk nem fut az otthoni gépemen.)
Megyek is vissza tinikkel levelezni.
:D
--------------------
Őőő, felajánlottam a síelőknek, hogy készítek egy webalbumot, ahová mindenki felpakolhatja a fotóit. Jelenleg 667 db képnél tartunk! :D Juhééé!!!

komment

süti beállítások módosítása