HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Élethosszig tartó tanulás

2017.08.29. 10:33 :: Tobber

Majd még kaptunk 20 oldal spanyol anyagot… Egyelőre az állóképességfejlesztő edzések fajtáit profibban nyomom, pedig végigvettünk minden (abból mindig akad egy új!) jelen idejű kötőmódot.

Ősszel kezd a tanárunk a CEU-n egy tanfolyamot angolul, már amennyit nem spanyolul beszél, most vagyunk intermediate szint körül, decemberre eljutnánk az upper-intermediate elejére.

Lehet, hogy kicsit maximalista a hozzáállásunk, de ami az Intézetben kétszer ennyibe kerülne és tovább tartana, azt megugranánk idén.

Ennyit arról, hogy idén már pihentetem a nyelvtanulást és inkább barista tanfolyamra megyek. Btw arra nem jönne el valaki velem? Jó móka lehet!! :)

Óra után készítettem pár fotót a CEU belsejéről, mert gyönyörű épület, imádom a letisztult, minimalista vonalait, aztán bevásároltunk Judós3-mal, majd elmentünk autókázva tanulni, gyakorolni. Egyetlen óra alatt átnéztünk 18 tételt! Bevált a módszertan.

Hazafelé mekdrájvoltunk két fagyit, elsétáltunk megnézni a karambolt, ami miatt elterelve kellett hazamennünk, és le is dőltünk.

komment

süti beállítások módosítása