HTML

Pff!

2016.11.13. 19:36 :: Tobber

Körforgásban van a fejfájásom, felfázásom, megfázásom, állkapocsgyulladásom, gyomorfájásom és mensizem.

Voltam két nap szabin, sok zsák szemetet kukáztam.

Szerveződik a céges Mikulás, ahová a keresztfiamat, tesóját viszem mindig. Erre két másik programjuk is van! De a gyerekek kihisztizték, hogy inkább velem akarnak jönni! De édesek! <3

Végre vettem színházjegyeket, mert Bé ilyesminek örül karácsonyra, míg én szivárványos unikornisoknak és pink üvegbálna díszeknek.

Voltam kondizni, Cs-vel teázni, cimbikkel koncerten, tanultam is valamennyit, volt 4 nyelvórám egyben, amiből semmit nem értek, de a többiek szerint a mi asztalunk profi, mert már toljuk a feladatot, amíg az ő oldaluk fel sem fogta.

Nem könnyű, na.

Aztán filmekről kellett egy órát beszélgetni, én meg kb. 15 éve nem járok moziba és unom a filmeket, esélytelen. Odajött a tanár velem párbeszédezni, jól beszél és vicces pasas, a témához nem tudok hozzászólni, így inkább vitatkozni kezdtem vele filmek kontra könyvek témában, hihi.

Aztán pár órára átjött Füli, a kompakt cukiság kockahassal, ha nem azt csinálja ritka meggyőzően, amit, hát tuti melegnek nézném, pedig nagyon nem!

Aztán bealudtam.

Ma reggel Rosszfiúval randiztam, azaz mire jó 1,5 év tinderezés, ha nem arra, hogy hetente több programajánlat is érkezzen a palettáról. Pénteken akart jönni, mára fért be.

Őrültködtünk egyet, utána a többi kitalálható... Szeretem a társaságát, jó stílusa van, alig akart hazamenni.

Megint bealudtam, mert a fejfájásom nem múlik.

Ma még szótározom, egy hosszú sor van hátra a horgolásomból, még sütök vmit, újra diétázni kell, eltunyultam két hete!

A héten lesz pár kondi, fodrász, talán egy koncert, nyelvórák, sok tanulás rájuk, TCsV-nél főzős házibuli és a fiúk betűzdelve a maradék helyekre.

 

komment

süti beállítások módosítása