HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Mert ha egyszer elindulok...

2020.07.23. 13:57 :: Tobber

És akkor a nyugis home office után kedden berohantam a céghez, aztán az üzemorvoshoz, aki csak kávéval nem kínált, olyan mélyen van a vérnyomásom, aztán kvaterkáztam a bentlévő három fiúval, a menza vezetőivel sajnálkoztunk, de tizede a forgalmuk sajna, majd Gé átjött egy kávéra és engem még mindig elképeszt, hogy mindig mindenkiről tudok mindent, de a cimboráim annyit sem, hogy múlt héten a fogamtól belázasodtam.

Az antibiotikum máig tart, ibuprofen kombóval el is mulasztotta a gócot.

Aztán munka után átmentem Békához meg az ő szépséges nagyfiához, akik megmutatták a város szépségeit és előzékenyen elkísértek a fogorvosomhoz. Nem kicsit dobja fel az ember parázós kedvét, ha egy cuki másfél éves kísér a tekintetével és szólongat még utánam. :) :) :)

A fogdokim kb. 15 perc alatt injekció, gyökértisztítás, két nap múlva gyógyszeres tömés, hip-hop megvolt.

Bakker a város másik végéről autóval fél óra alatt átérek este fél hétkor! Kezdem utálni a bkv-t.

Én. A bkv-bkk rajongó.

A spanyol zoom-ra már nem ájultam be, írtam a tanárnőnek.

Szerdán az endokrinológusnál kezdtem munka előtt. Sajnálkozott, hogy ilyen értékekkel soha nem fogok lefogyni (amit úgy nem is tervezek, de azért a faxom! :D), elküldött ezer laborra, három terhelésesre, meg két ultrahangra, majd hozzá vissza kontrollra.

Hazafelé végre bejutottam egy patikába, kedvenc Sába intim mosó és Vagisan nélkül nőként nem élet az élet negyven fölött.

Meg az épp nyitó lakberáruházban beszereztem pár törölközőt és edényfedőt, mert botrányos a házhozszállításuk! Annyira elszoktam a való világtól, hogy fel sem fogtam, hogy a pénztáros flörtöl velem. :D Kár, hogy maszkban volt, nem tudom, jó pasi-e...

Aztán munka után fél órát keresgéltünk időpontokat a call centerrel, teletömtem a naptáromat.

Aztán lementem a kettő és háromnegyed órás(!) lakógyűlésre, ahol a gonosz vén bácsi már vöröslő fejjel dühöngött valamin, ami egyébként szép kontrasztban állt a szomszédlány meg Szomi fejével, mert mi már csak mosolyogtunk az öregen, akkora mártír (pl. szerinte nemhogy két emelettel lejjebb sréhen tőlem ázik, bár a szakértők szerint nem, de a kertészünk meg pocsék, mert helyette a bácsi vágta le az utcán a faágakat, hogy oda lehessen parkolni 1. miért nem szólt a kertésznek/képviselőnek, 2. nem az ő dolga, 3. nem is a kertészé, de tuti megcsinálja, jófej).

Megakadályoztuk egy 8-10 méter magas tujasor kivágását, de a lényeg, hogy ha mi szomszédlánnyal bevállaljuk a terasz járólapok árát (nyilván!), akkor a ház költségére megcsinálják a felbontást, az új vízzáró réteg lerakását, burkolást, vízvetőt, mindent. Na. Ezen izgulunk egy éve.

Már meg is beszéltük a lánnyal (akivel szerencsére mindig jóban voltam, bár én mindenkivel, amíg a két hülye váratlanul be nem támadt), hogy milyen típust rendeljünk, mi intézzük, a lakásomon átjárhatnak a teraszokra, úgyis home office, akkor már az elválasztófalat megcsináljuk saját költségre a burkolás után, minden flott.

Jó, hogy tavaly kiharcoltuk ezt az új közös képviselőt, neki is vannak hiányosságai, de végre nem korrupt, mint az előző kettő volt.

Jó sok fejlesztést megszavaztunk, végre újra régi fényében ez a szép kis társasház! A bácsi meg az idegbeteg havernője távozásával tök jókat röhigcséltünk, értelmes emberek laknak nálunk.

Ma meg belehúzok az egészségügybe, látszik, hogy fél évig kihagytam. Fél nap szabin voltam, reggel kocsival be, 22 perc a cég közelébe érni, bakker-bakker!

A nőgyógyásznál kezdtem, akinek a leletét kérte az endósom is. Rákszűrés, uh, mellvizsgálat, minden rendben, még csacsogtunk a pasival negyed órát, jókat röhögtünk és megbeszéltük, hogy nehéz lefogyni (mindkettőnkön van 10-20 kg, rajta több is, de nekem van hormonális okom, bebe).

Na. Aztán átmentem fog panorámaröntgenre immár combinoval, maszkban, jeggyel. Amennyit látok belőle, minden okés.

Aztán megkávéztam gyorsan a Starbucksban (ahol előítéletesen alig hittem el, hogy finom az üres dupla presszójuk és finom!), mert felszabadult 20 percem, aztán tökigáztam a fogorvosig sétálva, aki nagyon nevetett, ahogyan előadtam, pedig nem is vicces :DD.

Kaptam gyógyszeres tömést, ha jól viselem, kedden be is tömi a gyökereket végleg! :)

Aztán taxit hívtunk egy néninek a váróban, mert nem érezte jól magát, én egy kicsit megfejmostam, mert ahogy tippeltem, éhgyomorra jött fogorvoshoz, most nem ehet, közben meg cukros és 11 elmúlt, basszus, olyan felelőtlen, mint a legtöbb cukros az ismeretségi körömben. Persze, hogy xarul van, előjött az elsősegélyes belőlem, a lelkére kötöttem, hogy otthon legalább két kiskanál cukrot lenyel, amíg nem rághat rendeset!

Ömlő esőben visszataxiztam a kocsiig, haza, délben már céges telefonokat intéztem, mindjárt skype-olok.

De. Annyira hatékony volt tegnap este a call center, hogy a pajzsmirigy-, meg a hasi ultrahangra MA délutánra talált két időpontot egymás után a szomszédban, szóval munka után még átrohanok hatórás éhgyomorra, ez is pipa.

A hormonos két labor/terhelések 2-3 hét múlva, endós kontroll utána, gyógyszerek beállítása, bár most semmit sem szedek, és akkor a második hullám/bezárások előtt mindennek megleszek, jippi.

Most egy kicsit kialvatlannak és nagyon stresszesnek érzem magamat (és 11. nap is menzesz-nyomok, bakker!!!), bepunnyadtam a régi pörgéshez képest, na, de jó, hogy végighajtom.

Holnap "csak" munka, ipl epilálás, hajfestés és műköröm, szombaton a kedvenc boltunk galériáján egész napos bandázgatós kreatívkodás, estétől Kócos hétfőig, aki újabb koktélkombókat talált ki. Addigra beszedtem a Dalacint, ihatunk! :)

komment

süti beállítások módosítása