HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Black friday

2018.11.23. 15:52 :: Tobber

...és Anyu kitalálta, hogy karácsonyra egy funkcionális aláöltözéket kér így, hogy heti 5x izzadtan bkv-zik/sétálgat haza tornáról, uszodából, táncról, és nagyon irigyli tőlem. Hát, ha valami alap neki, akkor ez. Nekem a tchibos a kedvencem, ott leárazták, hát megkapja.

Tanfolyamra nem megyek, mármint spanyolra, semmi lelkierőm nincsen ragozást magolni heti négy óra után.

Ellenben lecserélem a 14 éves, teljesen basic mosógépemet, már 3-4 éve agyalok rajta. 2004-ben is gondolkoztam szárítósban, mert 38 nm-en csak a teraszon lehet szárítani, ott meg esik az eső és hideg van tavaszig...

Eddig kerülgettem a mindenhová kiakasztott ágyneműt, törölközőt, kétsátornyi melltartókat, akinek nagyobb lakása van, nem érti meg, miért ennyire xar helyzet. Ha vendégeket vártam, nem moshattam 2-3 napig, addigra száradt meg, rém idegesítő volt. De cica miatt csukom az ajtót, oda sem akaszthatom, egy ajtó marad, ja, és egyébként szereti a földre rángatni a ruháimat és rákucorodni (a fránya kis dög, de imádom, csak mosni kell (a ruhát, nem a macskát, ő tök tiszta mindig!)), szerencsére a szennyest jobban kedveli az illatommal. :D (Gy.k. próbálom leszoktatni. Próbálj egy érted rajongó cicát leszoktatni bármiről, ami hozzád köti. :D)

Reggel Kollegina öccse küldött remek ajánlatot, én találtam egy még jobbat, így 26 000 Ft-tal olcsóbban megvettem egy kicsike kombináltat. Csak magamra mosok, nem kell egy hordó.

Ismerősünk ingyen sem tudja elpasszolni a működő hűtőjét, mosógépét a neten, azt meg nem akarom, hogy használható állapotban a szemétre kerüljön, szóval megkapja Kollegina, aki a nagyfiának rendez be egy kis kuckót most. Neki tökéletes lesz úgyis hazaviszi majd a szennyest anyához. :D :D :D

Na jó, idén gyerekek ajándéka (ja, meg ma kiugrottam szőroldópasztáért!), aztán már nem költök.

Ja, de. Apám rinyál, hogy a hármasban töltött szentestére egyetlen étel pontyhoz ő drágállja a kétezer forintos pontypatkó kilós árat, ezért megint keres valami alternatívát. Ez eddig megmutatkozott végtelensok szálkájú noname halban, valami száraz felismerhetetlenben, képes elszúrni az első karácsonyi főételt. 5-6 szelet halról beszélünk, én egyedül halat szeretek karácsonykor enni, ezt max. 1-200 Ft miatt csinálja.

(Napi 2,5 doboz cigit szív. Egy doboz cigi 1 200 Ft...)

Szóval még egy fél kiló mi-nő-sé-gi (:DDD) pontyra költeni fogok idén...

Na megyek végigrohanni a hétvégén.

komment

süti beállítások módosítása