HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2018.09.12. 17:12 :: Tobber

Nem tudom, miért tűnnek el bejegyzéseim. Legutóbb időzítenem kellett (egyébként is úgy szoktam a legtöbbet), mert nem élesítette a blog.

---

Írtam olyat, hogy ne essék félreértés, minden tiszteletem a pedagógusoké, mert mi is egy seggarc generáció voltunk, a maiakkal sem lehet könnyű. Kezelni őket, tanítani, nevelni.

Csak ne sírjanak már egy hét munka és több hónap pihenés után. Mi, sőőt, orvosok, buszsofőrök, stresszes munkát végzők dolgoznak nyáron is. Nagyon sokat. Rém idióta emberekkel. Akiket meg sem nevelhetünk. Az is megterhelő. Miért nem választanak más pályát akkor?

---

Biopsziám még úgysem volt.

Helyből kettő, mert az első nagyon vérzett.

Nem jó, ha nyakonszúrnak egy rozsdás bökővel hosszú tűvel.

Ez a dokinő azt gyanítja, nem adenóma. Mert ahhoz rohadt nagy. Fasza. Szövettan egy hét múlva.

És a féltenyérnyi ragtapasz miatt mindenki kérdi, hogy pajzsmirigy-e. Nem.

És hogy parázom-e. Nem parázom. Nem rajtam múlik, hogyan alakul.

Viszont beleállok a vitákba, annyian mondogatják, hogy ne gondoljak rosszra, meg biztosan rendben lesz, ugye TUDOM, hogy nem lehet baj. Nem!!! Gyűlölöm az önámítást.

Igenis fel kell készülni rossz verziókra is. Milyen élete lehet annak, aki mindig csak a legjobban reménykedik, de nem készül fel más kimenetelre?

Oké, kérdem ezt a devizahiteles hülyék országában.

És hogy Anyu ment-e velem. Nem. Önálló nőnek nevelt, ezért hálás vagyok, de most jólesett volna egy kis támogatás. A gyerekkoromat végigkísérte, hogy Anyuhoz járok kórházba, kezelésre, hosszú hetekig feküdt bent többször, stb. De nem fogok erőszakoskodni. Ha így gondolja…

Békának eszébejutott, exrákos kollegina is be akart kísérni feltétlenül, ragaszkodik hozzá, hogy majd segít és vigyáz rám, mint én neki. Cuki. De tényleg nem igénylek támogatást.

---

Az eddigi vizsgálatokat kisajtoltam a magánbiztosítótól, amíg lehet, kerülném az államit.

---

A macska (nem steril környezet) okozhat gondot a sebgyógyulásnál? Elképzelem, ahogyan Anyuékhoz lepasszolom a cicát hetekre, aki imád láb alatt lenni, és apámnak kerülgetnie kell, amikor rühelli. :D

Van jópár cicás ismerősöm, aki átvállalná, legalább bandázna egyet. Úgyis sokkal jobban ellenne társsal. Nyitott vagyok még egy cicára, ha úgy alakul, nem hinném, hogy megterhelőbb lenne és a macsek is ellenne egész nap (éjjel).

---

Magyarul a témáról semmi nincs a neten, mennyi idő a rehab, a műtét maga, milyen tünetek múlnak el és mi csak stagnál, ezer más.

Amerikai oldalakat találtam, de annyira irritálóan hurráhepik és gyermekdedek, hogy csak brit betegtájékoztatókat vagyok hajlandó olvasni.

---

A főnökömmel megbeszéltem, hogy egy hét táppénzből kihozom, a többi szabiból és home officeból. (Főleg anyagi okok miatt.) 3 hétig akarok távolmaradni a metró/sok emberes meló/open space-es őszi takonyfertőzésektől.

---

Nekem kell sebészt keresnem, az már TB alapú lesz. Úgyis fizetem jócskán... Már van három név a tarsolyomban.

---

Még jó, hogy egyébként az összes leletem ideális, teljesen egészséges vagyok.

komment

süti beállítások módosítása