HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Grr

2018.02.28. 11:47 :: Tobber

Tegnap túlóra, mindenki a nyakamban, tökömtele köhögés, ha ma Kollegina nem lenne szabin, be nem jöttem volna.

Késő este hazabattyogva és totál áthűlve megláttam, hogy senki fel nem emelte a hólapátot a 12 lakásos társasházban, se a pasik, se a fiatalok, a hó meg ömlik, úgyhogy betettem a vásárolt sokadik üveg köptetőmet a lépcsőházba és nekiálltam a -8 fokban sötétben fél órát havat lapátolni/söpörni a kerti úton meg a társasház előtt. Irtó csúszós (jégszerű) a lépcsőnk, úgyhogy azt a környezetbarát szórósóval felszórtam (még én vettem anno, jobb, mint egy negyedik térdműtét vagy egy másik ház előtt pár hete akkorát csúsztam, hogy azóta leszakad a derekam), aztán tetőteraszt is letoltam.

A bőröm csodaszép lett! Lehet, hogy a köhögésemnek nem tett jót, de imádom csinálni. Télbuzi vagyok, na.

---

Dehát azért nagyon fázom.

És ritka tenyérbemászó, amikor az autós kollégáknak (garázstól garázsig, se hideg, se latyak, se lökdösődés) csiniminiben azon van képük nekünk rinyálni, hogy tíz perccel hosszabb volt a 20 percnyi útjuk. A finom meleg autóban üldögélve, zenét hallgatva, emberektől min. egy méterre.

Legutóbb Kollegina visszaböffintette, hogy mi meg a csúszkálunk, a busz lefröcsköl köbméternyi sárral, hering a bkv és hideg van, erre empatikus vezetőnk visszaszólt, hogy akkor öltözzetek melegebben.

(Anyád.)

Nincs is jobb a metróban átmelegedve, csatak izzadva negyed órát sétálni a hideg télben.

Plusz a cégnél legyél elegáns kisblúzban, magassarkúban, mindig gyűrött vagyok és a vastag nadrág hülyén néz ki kiscipővel.

---

Erre egyik (másik) kolléganőm bejelenti, hogy elmegy négy hónapra fiznélküli szabadságra, és hátizsákkal bejárja közép-Ázsiát (végre valaki nem Thaiföldre megy).

Ő is 10+ éve van a cégnél, ő sem akar elszakadni tőle, hát így oldja meg. Hasonlón hezitálok, 3-4 hónapig kikapcsolni a stresszből, az ugráltatásokból, igazságtalanságokból, új élmények, új környezet, kevesebb pisaszagú hajléktalan.

---

Ja, Judós3 ismét megcsörgetett egyszer a munkaidőm közepén, pont mint egy hete, ha akartam volna sem tudom felvenni.

Egy hete ugyanekkor ugyanígy.

Egyszer.

Ha akar valamit, ne a munkaidőben (tudja vajon, mi az??) hívjon, vagy írjon rám, hogy hívjam vissza, vagy mit is akar. Gondolom, a cuccait, és anyuka cseszteti az ebédnél...

Még mindig otthon él, még mindig nem dolgozik, havi kb. tíz-tizenkét darab edzést ad (cca. 30e Ft bevétel).

---

Én meg úgy számoltam, hogy a héten már nem lesz aktuális a keksz, mégsem jött meg, úgyhogy ma talán nyugiban tudok tanulni, gyógyulni.
Viszont ívben osztom a vissza-visszatérő s.ggfejeket, szemétkedőket, megbízhatlanokat, agresszíveket. Akadt, akit már letiltottam, megtalált más úton, hogy randizzunk. Soha. Nagyonlétra tavaly elfelejtett eljönni egy randira, hétfőn meg írt, hogy bocsi, viszont aznap jó. Hát őt is elküldtem, most írom épp Kommandósnak, akik jól ismerik egymást. :)
Napi 1-2 hasonló mindig akad.
Sem időm, sem kedvem ilyenekkel foglalkozni, szerintem még így is túl cizelláltan küldöm el őket...

komment

süti beállítások módosítása