HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Előny

2017.11.27. 15:45 :: Tobber

Látom, hogy Judós3-nak felugrik egy email: Köszönik a visszajelzést, amiben visszautasítja a környékemen lévő konditermi állást. Magyarul oda felvették. Ahová az apja kapcsolatai nyomták be. Amit tegnap visszautasított mégis.

Ez hülye!

Elképesztő, tényleg nem akar dolgozni 22,9 évesen. Kellett a szüleinek a parasztvakítás, hogy jelentkezget ide-oda, hogy a karrierjét akarja építeni. Ebben a helyzetben lesz igazán szép, amikor az apja rájön! (Valszeg nem tudja, mert a borzalmas helyesírásával írt, ergo senkit nem tudott meggyőzni, hogy írja meg helyette. Nyilván titkolja.) Kezdődnek a balhék? Tuti.

Azért menekült egy éve is, mert nem tűrték, hogy nem dolgozik. Napi kiabálások voltak, ő alvászavarokkal küzdött, ideges volt, ingerlékeny, csapkodó, 4 telefonját törte ripityára fél év alatt dühében, verekedett az éjszakában, nagyon kivolt. Ja, én le tudtam szelidíteni, egy kezesbárány lett belőle, tudtam, hogyan kell bánni vele. Még a szakításkor is sírva hálálkodott, hogy sosem jutott volna eddig. És hogy mennyire szeret. :(

Annyi munkám van benne. :(

A régi helyzetbe visszatérve mikor fog ugyanoda visszajutni?

Nagyon csúszik félre a srác megint. :(

A héten időm sem lesz agyalni rajta, aztán eljön az egy hónap vége és szeretném kitombolni magamat, de nagyon! Utána meg szépen kilépni az értesítéseiből, nem figyelni neten sem, a közös színházjegyünket majd kitalálom, aztán ha januárban akar, majd jön, de kemény feltételekkel, munka, és nyitott kapcsolat mindkét oldalról. Nagyonlétra akar jönni napok óta, ilyeneket nem akarok újra elengedni már...

Ha visszajön. Mert tudja, hogy szeretem, de szigorú leszek. De legalább nálam előrejutott szigor mellett is. Mekkora egy lusta s.ggfej, hogy elhagyott!

komment

süti beállítások módosítása