HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ne add fel!

2014.03.03. 11:59 :: Tobber

Fülbemászó ez a Csongrádi Kata szám, ma is ezt éneklem.

Este láttunk igazán elgondolkoztató darabot, még napokig rághatjuk és mészárosbéla for national sexszimbol!
Legalább nem telt haszontalanul a vasárnap, az elejét félálomban-visszaájulva töltöttem, pedig hosszú lista tekereg ki az okosomból. És a könyvpakoláskor előkerültek kötetek, amiket anno félretettem valamiért, az a listám is csak hosszabb lesz. Lehetne kérni a kortárs írókat, hogy kicsit válságoljanak, amíg utolérem őket?

És hogy a pszichoszomatikus betegségben hívők is örüljenek: ismét akkor szakad le a hátam, amikor már második hete helyettesítem Kolleginát. Igen, idén már volt ilyen, az elmúlt negyed évben negyedik alkalommal van ő kórházban, a gyerek kétszer volt, múlt tavasszal a férjénél volt bent hetekig sok-sok délutánt. És mi lenne, ha megpróbálnának vigyázni az egészségükre?

Update: igazán semmitmondóan általános találó a szembejött horoszkópom. Jé.

Mai horoszkóp (2014.március 03., hétfő):

Ha már nagyon rendetlen a lakása és minden széthullani látszik, ideje, hogy nekilásson a rendcsinálásnak. Ez vonatkozhat belső világára is.

Heti horoszkóp (2014. március 03. - 2014. március 09.):

Vegye tudomásul, hogy az idő nem vár Önre. Egy ideje már tovább kellett volna lépnie és megoldást találnia a kialakult helyzetre, de Ön mintha félne vállalni bármelyik döntést is. Nincs vesztenivalója csak akkor, ha nem kötelezi el magát egyik lehetőség mellett sem és kivár.

 

komment

süti beállítások módosítása