HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Belassulás

2013.05.21. 17:17 :: Tobber

Igényes hétvégi terveim helyett inkább leeresztett redőnyök mögött és kb. tök csendben feküdtem, vagy szöszöltem halkan. Egy tanfolyamra elugrottam sok koffeinnal, meg szépülni, aztán inkább pakoltam, meg rendezgettem, gyártottam egy óriás zsáknyi szemetet, de leginkább aludtam, irtóra fájt a fejem.

De nem bántam, legalább aludtam. Az nagyon jó és ritka élmény.

Ma már szépüléssel kezdtem, dolgozom, este színház, mint a következő hetekben oly’ sokszor. A magánéletem most oda korlátozódik, különböző személyek kíséretében.

És igen, már EGY tárgy készen van a minimum ötből, amit péntek estig kéne legyártani, de az eszközeimet elsuvasztottam és sehol nem találom, ahová fájó háttal be tudok hajolni...

Közben befizetem a maradék pénzt Pének, aki utalja a külföldi nyaralásunkat, közben szerveződik egy balcsis három nap kreatívokkal, egy balcsis 2,5 nap kollégákkal, egy telkes két nap táncosokkal, egy titkos hétvége másokkal, jönnek a fesztiválok vidéken és a fővárosban, a szabadtéri koncertek, a vidéken nyaralós látogatások, egy esetleges tánctábor valamikor, még egy kreatív tanfolyam kezdődik, rokonos születésnap és saját. Augusztusban már jó lenne strandolni kicsinyt.

komment

süti beállítások módosítása