HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

?????

2012.10.24. 23:47 :: Tobber

Annak MENNYI az esélye, hogy egy piros lámpánál Pf mellettem áll meg a piros lámpánál????????????????

Előrébbgurultam, hogy észrevegyen, megdöbbent, ablakok leteker, cigit ő kidob, kérdem a rendkívül idióta kérdést ilyen szituban (még mindig ugyanannál a pirosnál), hogy jól vagy (legutóbb hányós vírussal bajlódott), int egy igent, intek egy okét, ő meg oldalra int, hogy beszéljünk majd (vagy mi a fenét mondott abban a zajban), aztán mintha követett volna, majd elém jött, majd nem követtem, majd lehagytam Kőbányán (mennyi esélye van, hogy a madár sem járta utakon egy irányba megyünk?), gondoltam, leráztam de utánamjött és akkor még mindig nem volt tiszta számomra, hogy rámcsörög-e, vagy félre kellett volna álljunk (valszeg inkább ez), így tíz perc után meguntam, a Hungárián egy kamion elé vágva elkanyarodtam a célom felé, sztem későn kapcsolt, hogy leráztam.

Nem értem, minek kellett volna beszélnünk, ez nagyon fura élmény volt.

Hát, ilyen kalandok érnek az éjszakában.

Aztán összefutottam még Ba (legutóbb velemélt exem) legjobb cimbijével, aki hazáig magyarázta, hogy Ba nem hagy ki alkalmat, hogy megjegyezhesse, hogy mennyire szeretett engem. És hogy anyukája szerint is jó feleség lettem volna (akkor bezzeg fúrt, mi?)... Most van egy nője, mindenki utálja. Hát igen, késő bánat.

Aztán táncoltam is (neeem, ahhoz nem fáj a lábam, csak a futáshoz), meg vidéki kollegina egész poénosat írt vissza, ez már jobb jel, a fenébe is. Nagyon szorítok neki.

Aztán még azt üzenném mindkét ma esti levelezőpartneremnek, hogy ne hagyják magukat az érzelmi sivárságban élők befolyása alá vonni, mert amint azok ittak az oázis érzelemkútjából, tovahúznak a sivatagban a tevéikkel.*

(*Koelhó Kiadatlan Közhelyei)

(Alapítok egy zárójel rajongói klubot, a mai után megérdemlem az elnöki posztot is.)

komment

süti beállítások módosítása