HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.03.19. 14:52 :: Tobber

Hát ezeket a nem fontos infókat nem osztottam meg veletek szerdán:

Próbálgat próbálni a tánccsoportom, de örülök, hogy a múlt keddiből kimaradtam. A tegnapira meg már nem értem volna oda.

------------------------

TCsV negyvenedik szülinapjára készülődtünk egész héten, ő is meglepett engem a 35-diken egy meglepibulival. Kicsit sokan, sokféle elképzeléssel ötleteltek, időpont, helyszín, ajándék, figyelemelterelés…

Közben a péntek esti bulin is megjelent, úgyhogy felköszöntöttük ott, hogy ne fogjon gyanút. Az a buli arról szólt, hogy NemtáncosM elmesélje, hogyan nem talált munkát külföldön.

Erősen ellazult a hangulat, amikor az utolsó pár éjjel befutott és rákérdeztek, nyolcan egyszerre kezdtük el elmesélni a teljes sztorit, egymást kiegészítgetve. Arra nagyon figyeltünk, hogy csak a lényegtelen dolgokat mondjuk el, hogy melyik matrica melyik oldalt volt például, úgyhogy a pár a végén annyit kérdezett, hogy akkor sikeres út volt-e. Ügyesen adtuk elő.

------------------------

Épp TCsV lábánál üldögéltem a szőnyegen, amikor egy outsidertől váratlanul becsapódott a kérdés: majd visszatérsz a tánccsoportba?

Megfagyott a levegő egy pillanatra.

Áőéúúúúúú... nem tudom.

Összenéztünk. Mindketten tudjuk. Hogy nem biztos.

------------------------

Hajnalban csini rendőrök lestoppoltak, szóltak, hogy lejár a műszakim. Úgy utálom ezeket, ez pasifeladat. Meg is győztem gyerekkori barátnőm férjét, hogy ő vigye el a kocsit, a márkaszervizükben csináltasson meg mindent rajta és hozza vissza nekem a ház elé. A fuvardíja az elhasznált benzin lesz. :)

------------------------

És vasárnap megünnepeltük TCsV-t. Megleptük, de nagyon. Elpityeredett. Ott is hajnalig maradtunk. Anyut meggyőztem, hogy süssön tortát, hatalmas sikere volt.

------------------------

Ba-t kirúgták. 14 év után. Csodálkoztunk is múlt héten, hogy be mert szólni a nagyfőnöknek. Hát be mert.

Még nem fogta fel, állandóan költeni akar, pedig most spórolni kéne.

------------------------

Padot vettem az erkélyemre, hogy otthonosabb legyen, amikor többen nálam táborozunk. A négyesünnepben nekiállok befesteni. Van tárolórésze, de azért egy ládát Ba-val összedobatok, ha majd úgyis ráér szegény, hogy a párnákat, virágcserepeket ne ott tároljam elől. Hétvégén jönnek a növények, két tuja már befigyelt a szerelemsarokba! :D

------------------------

Majdnem sikerült megszivatni a laptopeladó fiút és rávenni, hogy utánozza egy angry bird hangját. Aztán kapcsolt. Édes pasi, imádom!

A laptopom gyönyörű. Eleinte asztali gépet szerettem volna, de a skacok meggyőztek. Örülök neki.

Írtam egy hosszú listát, mit kérek rá, amit nincs kedvem magamnak rábuherálni. Ma este kész lesz! :))

------------------------

A gyógytornászom szájából elhangzott a lábamra a csoda szó. Ja, látom a többieket, tényleg szuperul javulok. Ma kapaszkodás nélkül felálltam a kanapéról! A sípcsontom körül még mindig fájdalmasan be van dagadva, de hát állandóan terhelem, nem furcsa. A gyógytornász érzésem szerint még többet akarná terheltetni, de nem megy ennél több.
A héten elmaradt volna a csütörtöki és pénteki, úgyhogy ma bekunyeráltam magamat a déli csoportba, úgysem veszem ki soha az ebédidőmet, most elkéredzkedtem. Hatig meeting van este, úgysem mennék haza ötkor. Mint ahogy sosem…

------------------------

A cégünknél körbejár egy kürtőskalácsos. És olyan meggyőző! Most hétfőig nem diétázom a látásvesztős migrének óta, de ez mégis szemétség.

komment

süti beállítások módosítása