HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ess meglepődik

2009.05.04. 09:39 :: Tobber

Szombaton takarítás, sütés, mert nálam tartjuk a meglepetésbulit, este még Ess anyukájának varrtam meg dolgokat, Ess meglepetése: elvitt egy étterembe, ahol aztán táncoltunk is hajnalig. A zenekar elég sokat neki játszott, mert megsúgtuk, hogy szülinapja lesz. Vasárnap reggel, Ess születésnapján leléptem, mert még ezer intéznivalóm volt, lufi, eper az egyik tortára, pogácsasütés, székvásárlás (később elmesélem), hogy legyen hová ülni, mert székekkel-párnákkal még mindig hiány, rendrakás.
Vendégek megérkeztek, elbújtak a hálóban, fürdőben, erkélyen, amikor Ess megérkezett. Felvettük videóra, ahogy belép a lakásba, ahol egyedül állok egy 80 cm átmérőjű héliumos lufival, majd a boldogszülinapot hívószóra kinyílt minden ajtó és a nyakába borultak. Sosem láttam még ennyire boldognak. :)
Két órát ünnepeltük, jött hozzám, hogy mennyire örül, mennyire megleptem, mennyire sokat jelent ez neki, bújós volt. És tulajdonképpen ez volt a comingoutunk is, a táncosok keménymagja most szerzett tudomást rólunk. Ess bújt, simogatott, nagyon örült.
Aztán átrohantunk hozzá, ahol a lányáék várták újabb tortahegyekkel és minitüzijátékkal, ott még kajáltunk egy hatalmasat, szintén nem számított rá

Ess-sel kapcsolatban vannak kétségeim, de most nagyon lelkes.

komment

süti beállítások módosítása