HTML

2009.02.12. 15:31 :: Tobber

Jogsi lejár. Sztk-ban 6300 Ft az orvosi igazolás plusz az sztk-s orvos NEM ad ki igazolást kontaktlencsés vezetésre szal az maszek plusz álljak sorba 2 órát az influezások között vérvételre plusz utána menjek vissza hozzá ismét influenzások között várva plusz épp 3 hónapja vettek le tőlem közel tíz ampullányi vért, miért nem jó az a lelet stbstb.

Ígyhát bejelentkeztem az üzemorvosi feladatokat ellátó magánklinikára ide a szomszédba, ahol mivel fél éve voltam, lazán kiállították vizsgálat nélkül az orvosi igazolást. Ingyen.

Anno az itteni belgyógyászt nyúztam azzal, hogy vannak ezek a bizonyos tünetek, több dokinak említettem, senkit nem izgatott. No, őt igen, ő küldött át a specialistához, aki igazolta a gyanút, s most helyrerak.
Most meglátta a kartonomat, és csak ezért odahívott, hogy elmentem-e, mik a fejlemények. Ő is extázisba esett a súlyvesztéstől. Mint a körzetim meg a gyakornoka is.
No, innen gondolom, hogy ez valami jó dolog lehet. :DD

Merthogy a pasiknak úgy is tetszettem, nem volt semmi ösztönzés, hogy lefogyjak. Most van. Bár épp azon nyavalygok, hogy túl sok változást nem látok magamon, kéne még egy tizes. Legalább. De azt már lassabban, nyár közepére-végére...

 

komment

süti beállítások módosítása