HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.08.12. 23:08 :: Tobber

Sokat elemezzük, hogy mi alapján választok férfit.

 

Amikor sokat kellett szerelni, műszaki dolgokat akartam többet tudni, akkor mérnökkel éltem.

Amikor fősulira jártam, akkor szintén közgazdász hallgatóval éltem együtt, sokat segítve egymásnak.

Aztán amikor életem első, később második lakását megvettem (új építésű, bonyolult fogi szisztéma), fontos volt egy ügyvéd segítsége, 5 évig ügyvéddel éltem.

Aztán nem ártott egy nőgyogyi elmagyarázni a szülést a húsfogó-ollóval például, akkor jött nőgyógyász.

Ezek után lehet levonni a következtetéseket, hogy jelenleg hajt rám:

 

egy szociológus (azt akarom harmadik diplomámnak) 

egy buddhista gondolkozású taxis (taxifüggő vagyok, így olcsóbb lenne) 

egy pszichiáter.  <-- Ezt magyarázzam??

 

:DDDDDDD

 

komment

2007.08.12. 07:45 :: Tobber

http://galeria.tarsulat.hu/v/valogatas_200706/26223.flv.html

Kurkó József, kedveljük

Ő nem királylinda öccse?

http://galeria.tarsulat.hu/v/valogatas_200706/20114.flv.html

 

komment

2007.08.12. 06:44 :: Tobber

Szabi, mi? Sokáig alvás, mi? Sok görkori, mi?

Kelek rutinból 6.00-kor, ömlik az eső. Mai programok is átütemezve, de mielőtt elindulok, azért fölhívom Apámat, hogy hogy a francba kell esőben vezetni... :D

Este szokás szerint rájöttem, hogy a 23 óra körüli zárórám nehezen kitolható, ha nem vagyok vízszintesben... :DD De a legkevésbé várt emberekbe botlottam bele. :)))

Vaspasival párbeszéd: a hétkerben vagyok, gyere arra. Ááá, én a tizennégyben (oda kb. 3 km-re lehettem), meg szatén blúz. Én nem mászom el hozzád a külvárosba, de... Á, nekem is messze vagy. Akkor jó bulit. Neked is. Holnap hívlak...

:)))))))))

 

komment

2007.08.12. 06:28 :: Tobber

Makranczi Zalán játsza A nyugalom c. Alföldi-film főszerepét.

Még sosem láttam, szép férfi.

Vajon mi az ok, hogy Udvaros Dorottya evindens volt, Fekete Ernő viszont nem???

A könyv, a darab számomra az egyik legmeghatározóbb, legkarakteresebb élmény az elmúlt években, aki nem olvasta, mindenképpen...

(Bartis Attila: A nyugalom; Anyám, Kleopátra, Nemzeti Színház) 

 

komment

2007.08.10. 21:21 :: Tobber

"-Nem mehetünk haza - szólalt meg végre Józsua. - Még nem tudok eleget.

-Nem, azt hiszem, tényleg nem. De amit itt megtanulhattál, azt már tudod. Tegyük fel, hogy egy folyóhoz érsz, aminek egy csónakot találsz a partján, és a csónakkal átkelsz a folyón. Jó szolgálatot  tesz neked, de aztán a túlparton felveszed a válladra és magaddal viszed?

-Mekkora a csónak? - kérdeztem.

-Milyen színű? - kérdezte Józsua.

-Meddig kéne vinni?

-Viheti Biff az evezőket, vagy azokat is nekem kell?

-Nem! - üvöltött Gáspár. - Nem viszitek magatokkal! Ott hasznos volt, de aztán csak teher. Ez egy példabeszéd, ti kretének!"

:DDDDDDDDDD

 

(Christopher Moore: Biff evangéliuma) 

 

Édes könyv, nagyon élvezem. Drága, szépemlékű nagyszüleim, főleg református lelkész nagyapám nagyon sok energiát fordított arra, hogy megismerjük a bibliát, a keresztény értékeket (bár a legliberálisabb lelkész volt, akit valaha is ismertem, pedig ismerek párat! :)  ), minden nyáron hónapokat töltöttünk náluk, minden délután felolvastak a bibliából, énekeltünk egyházi énekeket, beszélgettünk a felmerült kérdésekről... (Ekkor fejlődött ki vajh végletes szkepticizmusom bármivel szemben is???) :D

Ez a könyv kicsit nagyapásan áll hozzá Jézus életéhez. Kár, hogy nem él már régóta... :(

 

komment

2007.08.10. 21:04 :: Tobber

Napi kötelező járassukmegazautót megvolt, rájövök, hogy ahol valami nem stimm, ott nem én nem értem, hanem valaki szabálytalan, ma el akart gázolni egy mopedes, egy telizöldnél szembőlbalrakanyarodó, egy balraindexnél megelőző és asszem én sem voltam túl forgalomrugalmas, amikor 30-cal bogarásztam ki egy bonyolultabb táblát, hogy merre is kell ott menjek. :DD

Van új ezüst-színű szaténblúzom, van ezüstcsíkos vászon másik, egy új naci, két új fülbevaló, egy lánc, van holnapra ajándék, 599 Ft-ért a csapdlecsacsi-film, találtam szép kovácsoltvas fogast, de az még ráér (ha eddig már két évet :D), kocsit feltöltöttem törlőkendővel, rongyokkal a korinak, betettem pótzsepit, betétet, tampont, nájlont, vizet, leírást hogy hogy kell sms-ben sztrádamatricát venni, térdvédőt (szintén görkori), hvg-t, ha előbb érnék valahová, arcpirosítót, vettem nőcis-virágos ambipurt bele, ettől jin-fílinges lett a csiklám csakrám, pótpulcsi bekészítve, kérek még listát, mi hiányzik!!! (Az ernyőn, kontaktlencsetokon túl. Tegyek be pl. pokrócot? Fürdőruhát? Aprópénzt? Fogkefét????)

 

komment

2007.08.10. 11:03 :: Tobber

Tudjátok, milyen extázis kikapcsolni a telefonon a reggeli ébresztést 21-éig??? :DDDDD

Pihi jön, semmi más.

Lista van 2-3 napra, ha már úgysem a tervezett lesz, a többi relax.

------------- 

Megj.: a Szamosnak finom a zsúrtortája, mmmm...

(És ezt olyan mondja, aki nem szereti a tortákat és a marcipánt. Az étcsoki remek rajta.)

 

komment

2007.08.09. 11:16 :: Tobber

-Megmondanák végre, hogy mikor lesznek hajlandóak újra szolgáltatni a Hegyalja úton? Órák óta nem...

-Talán hívja fel a konkurenciánkat, ott ők szolgáltatnak.

:DD

Naponta idekeveredik idegbajos ügyfél. Vagy nem ügyfél.

------------------

Este remek, tücsök-kabóca zenével kísért csacsogás az utcán... Hangulata van...

 

komment

2007.08.08. 11:37 :: Tobber

Ja, pénteken nem tízkor mentem ám el, hanem fél kettőkor, csak akkor nyitottam az ablakot! :))

Viszont én ma sem fogom sokáig pörgetni a cuccot, úgyhogy yahoo-ra írjatok inkább...

---------------

Danone Actimel l.kazeideszenzisz rulez.

Egy hete iszogatom, sokkal kevésbé telít el, mint a joghurt, finom is, és évek óta ez az első reggelem, hogy nem émelygek a reggeli fogmosásnál...

Jééé.

 

komment

2007.08.07. 22:52 :: Tobber

Szélsőségek. Politika. Valahogy egy életképes ötlettel indul. Aztán átcsap humorból elvadultságba, talán mert jobbérzésű szélsőségi nem áll már ki mellette. Ez érződik pl apámon. Most, a tévéostrom óta kezd kiábrándulni abból, amitől mi már pár éve borzongunk. Megtört, csalódott. Vagy Tomcat, akinek remek humora volt a polgár(heh!)pukkasztáshoz, és tálalható formában adta elő a nézeteit. Igenis szórakoztató is volt. Ijesztő, hogy mennyire radikalizálódott.

Nyilván szélsőséges érzések sérült lelkekből származnak. Haloványan vagyok freudista, de sérült szexualitásból is. Az önmagunkon nevetni tudás képessége nélkül. Kitalálják az eszmét, hangoztatják, aztán ha már nem jön be, nem gyógyítja a hegeket, akkor magukba zuhannak.

Lásd Bácsfi Dianát, akiben nem a gondolatai voltak félelmetesek, hanem hogy mennyire boldogtalan lehet az a lány... :(

Már nem hisz a régi tanaiban...

Át kéne szervezni a képviseleti demokráciát is. A politikában is a hivatástudat helyett csak a hatalmi harc maradt. Közhelyek? Igen. Van jobb rendszer ennél? Talán.

Hogy miért hoztam elő? Magyar Gárda alakul. Olvassatok utána. Reméljük, ez is csak egy erőtlen röpke pille lesz.

Vitaindító? Igen. Ismerek végsőkig mszp-pártharcost, fideszpolitikust, 64 vármegye-hívőt, októberben utcándemonstrálót és jópár liberális arcot. Érdekel a véleményük, hiába is hevertünk mi már ki népjóléti szövetséget, stbstb., valamiért ez felüti a fejét. Milyen eredeti sérelmek lehetnek mögötte?

 

komment

2007.08.07. 22:29 :: Tobber

"Jó lenne, ha ez a mosoly Budapest egyik jelképévé válhatna.

John Emese, a Fővárosi Közgyűlés SZDSZ-frakciójának vezetője"

...reakciók a szmájlis közlekedési lámpákra.

:) 

-----------------

Tudom, hogy pms-hétre tehetőek a nemszeretsenki érzéseim, de nem értem, hogy nálam ezerszer hisztériásabb nőt elvisel a párja, akkor nekem miért nincs fix.

(Tudom, hogy tudom, és tudom, hogy mindenki marha okosakat mond és tudom, hogy az ok az, hogy nem akarom igazán és cafatokra szedném, ha lenne. :DD Mint ahogy mostanában kedvtelve repítem ki azokat, akik késnek, dátumot módosítanak, későn hívnak, hasonló főbenjáró bűnt követnek el... :) ) Mint ahogy ugrom arra, ha nem válaszolnak levélre, mert evidensnek érzik, hogy a nemválaszuk az igent jelent, aztán megsértődnek, ha beszervezek más programot, merthogy ők jönni akartak, ugrom arra, ha valaki elmeséli, hogy mikor nem ér rá találkozni, de egy épkézláb konstruktív javaslata nincs és én vagyok a hülye, ha hatra megyünk valahová, érte megyek, de ő 6.10-re ér haza, ha viccesnek tartja, hogy húz, és kicsit sem látja a szememben, hogy pillanatokon belül kirakom, ezzel így elhajtottam egy szépséges zöldszemű kedvespofát pl, vagy izmosbarnát, vagy tartom magamat annyira, hogy ne ugorjak Varratottinges, vagy BCsTLV nyakába, sőt...

Hiperérzékenység? Beképzeltség? A csudát. Ezeket mind exPasi, és hasonló társai hívták elő belőlem. Öt év határozatlan-teszetoszaság előhozta. Tényleg azok maradnak mellettem, akik hasonlóan határozottak... :)

 

komment

2007.08.07. 07:33 :: Tobber

...és Anyunak is kéne ajándék, tegnap lett 61 éves, éljeeeen Anyu!!! :)))

 

komment

2007.08.07. 07:16 :: Tobber

Relaxos esték, élvezem... Tegnap elmentem sílécet venni... :))))) De nem volt a méretemben. :(

Drpr, olvasás, alvás. Álomkór van rajtam. Érzem, hogy rég voltam szabin.

Bár sztem életemben nem volt olyan munkahelyem, ahol csak heti 2-3 nap van pörgés, a többi nyugalmas munka. Finneknél sem volt rossz, a kettővel ezelőtti volt rémálom. Az szörnyű volt. Még két ünnep között sem lehetett szabira menni... :( Még mindig heverem azt a 3,5 évet.

 

Ma este kihívás, holnap szintén, csütörtök végre szórakozás, péntektől másfél hét szabadság, szombati monstrebulival!!!! :)))

Semmi terv 11 napra, pihenni akarok!!!! Reggel kilencig aludni, autóba ülni, leugrani strandolni a Velencei-tóra, csavarogni, elmenni ide-oda, néhány régenlátott ismerőst beszervezni...

Na jó, magamat ismerve úgysem lesz két órám egy helyben... :DD

 

Őőőő, van ötlet egy negyvenedik születésnapi ajándékra??? Őszhalántékú részére? Szivesen venném!!! :)

 

komment

2007.08.06. 14:24 :: Tobber

...a síléc mérete?? :))) Hát a hossza. 172 cm magas vagyok, ehhez kb. 155-ös carving léc illene. Most 165-össel voltam asszem, mindenesetre ku. hosszúval.

A hervisben volt tavasszal leárazás, csak nem volt pénzem.

Úúúúúgy mennék már síelni!!!!!!!!

:))))

 

komment

süti beállítások módosítása