HTML

2007.08.07. 22:29 :: Tobber

"Jó lenne, ha ez a mosoly Budapest egyik jelképévé válhatna.

John Emese, a Fővárosi Közgyűlés SZDSZ-frakciójának vezetője"

...reakciók a szmájlis közlekedési lámpákra.

:) 

-----------------

Tudom, hogy pms-hétre tehetőek a nemszeretsenki érzéseim, de nem értem, hogy nálam ezerszer hisztériásabb nőt elvisel a párja, akkor nekem miért nincs fix.

(Tudom, hogy tudom, és tudom, hogy mindenki marha okosakat mond és tudom, hogy az ok az, hogy nem akarom igazán és cafatokra szedném, ha lenne. :DD Mint ahogy mostanában kedvtelve repítem ki azokat, akik késnek, dátumot módosítanak, későn hívnak, hasonló főbenjáró bűnt követnek el... :) ) Mint ahogy ugrom arra, ha nem válaszolnak levélre, mert evidensnek érzik, hogy a nemválaszuk az igent jelent, aztán megsértődnek, ha beszervezek más programot, merthogy ők jönni akartak, ugrom arra, ha valaki elmeséli, hogy mikor nem ér rá találkozni, de egy épkézláb konstruktív javaslata nincs és én vagyok a hülye, ha hatra megyünk valahová, érte megyek, de ő 6.10-re ér haza, ha viccesnek tartja, hogy húz, és kicsit sem látja a szememben, hogy pillanatokon belül kirakom, ezzel így elhajtottam egy szépséges zöldszemű kedvespofát pl, vagy izmosbarnát, vagy tartom magamat annyira, hogy ne ugorjak Varratottinges, vagy BCsTLV nyakába, sőt...

Hiperérzékenység? Beképzeltség? A csudát. Ezeket mind exPasi, és hasonló társai hívták elő belőlem. Öt év határozatlan-teszetoszaság előhozta. Tényleg azok maradnak mellettem, akik hasonlóan határozottak... :)

 

komment

süti beállítások módosítása