HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.09.02. 23:59 :: Tobber

Nem egyszerű meghekkelni ma a fríblogot! :)

Egész hétvégén vezettem, amennyit csak bírtam. Egy kicsit bátor lépés volt a totálbelvárosba menni parkolni, hihihihi...

----------------

Évente újra előjövő hoax-rémhír. Iwiw isteni talaj hozzá.

A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!

Reakciók:

Tegnap dédnagyapámmal éppen koszorúzni tanultunk a műjégpályán, mikor hirtelen eltűnt. A felsőpakonyi termálstrandon találtak rá skótdudát fújva és tükörfényesre borotvált herezacskóval, ráadásul törökülésben. Azonnal szóltunk az úszómesternek,aki tüstént felképelte az öreget, mert elhagyta a kabinkulcsot. A termálfürdő igazgatója (aki a kókajános nővérének a kollégiumi szobatársának a volt fodrásza volt anno) elismerte, hogy zavar volt a gyermekmedence vízellátásában, de azt cáfolta,hogy az öreg rokonom eltűnt orr, illetve intimszörzete befolyásolhatta a dugulás mértékét. NE VÁSÁROLJ HOLLAND BELSŐ FALFESTÉKET MERT DIOXINOS! Tedd ki az üzenőfalra,hátha összejön inkubátorra a rákos újszülötteknek.
MÁSOLD BE TE IS AZ ÜZIFALRA, NEHOGY MÁSOK IS ÍGY JÁRJANAK!!!

Múlt7en a Sori Auchanban elmentem anyámmal vásárolni!Hoztam magammal bevásárlókocsit is/pedig nem szokásom/.Egy pillanatra arrébb mentem egy másik polchoz,és mire visszaértem anyám eltünt!Erre az összes ajtót bezárták, se ki se be.Anyámat a ruhaosztályon találták meg átöltözve..vett egy új ruhát!Kamerákat is visszanézték, és tényleg..felpróbáta a ruhát!Bár senki sem kábitotta el..Hát igen, mindent megtehet akinek pénze van..
Ezt is írjátok ki minél többen, hogy az összes gyerekes szülö tudjon róla h nyári végkiárusítás van a madaras tescoban...

"A Budai úti Pipacsban a múlt héten egy apuka a szomszédjával bement pálinkázni. A szomszéd a pultnál ült, nem tudott menni. Az apuka egy pillanatra kiment, dobott egy erős sugár sárgát, mire visszajött, a szomszéd sehol nem volt. Azonnal szólt a Klárinak, hogy nincs meg a szomszéd, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A szomszédot a pult alatt találták meg, átöltöztetve, lehányt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a szomszéd helye kellett, vagy hánynia! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a szomszédhoz, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, lehányta. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SZOMSZÉDOS APUKA TUDJON RÓLA!"

MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON! A Tescoban vásároltam. Két karton dobozos Heineken sör volt a kocsimban! Csak egy pillanatra fordultam el, amig levettem a polcról egy üveg Tequilat, és mire visszefordultam, csak az üres kocsi volt ott. Azonnal szóltam a biztonsági őrnek, aki lezáratta a kapukat, senki se ki, se be. Hála istennek a mosdóban megtaláltuk mind a két kartont, de addigra már Borsodi volt mindegyik. Ráadásul 0,5 literesből 0,33-ast csináltak belőlük. Borzasztó volt. És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a sör kellett, vagy a doboza! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, aki szomjas? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a sörökhöz, és mintha a habot akarta volna lefújni, elrabolta őket!!!!! Istenem! Legyetek nagyon óvatosak. Esküszöm, csak egy pillanat volt az egész! Kérlek add tovább, nehogy mással is előforduljon! Azóta rendszeresen üvöltve ébredek álmomból! MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SÖRIVÓ TUDJON RÓLA!

:-) HIHI: !!!!!!ÚJABB GYEREKRABLÁS A PESTI ÚTI TESZKÓBAN!!! TEGYÉTEK KI MINÉL TÖBBEN, EZ MA MÁR A MÁSODIK!!!!! HÁ NEM IGAZ!!!!!!!!!
egy anyuka éppen a barkácsosztályon a fűnyírógépeknél tesztelt egy új epilláló eljárást, amit a budapest tévében látott. mialatt a működő gép alatt feküdt és ordítva emlegette a műsor készítőjének felmenőit, megdöbbenve vette észre, hogy autista hatosikrei, akiket EGY PERCE hagyott egyedül, nyomtalanul eltűntek! Rendőrt hívott, a rendőrök hermetikusan lezárták a helyszínt és információszerzés végett kedvéért az egyik polcfelügyelőt a helyszínen fejbelőtték. Az intézkedés hatásosnak bizonyult, a többi munkatárs elvezette őket az elrabolt gyermekekhez. igen, ahogy ez várható volt, a gyermekek egy nyilvános vécé egyik fülkéjében voltak összezsúfolva, mindegyiküket bohócruhába öltöztették és átmosták az agyukat, aminek eredményeképpen török mondókákat ismételgettek kifejezéstelen arccal. A fülkét örző félmeztelen mongol törpeartista nem tudott magyarázatot adni a szörnyű tett indítékaira. Aki gazdag, az már mindent megtehet, hádetényleg???? a kamerákat visszanézték és azt lehetett látni, hogy egy gigantikus csirkejelmezbe öltözött férfi vitte el őket, aki michael jackson elhíresült moonwalk stílusában közelítette meg a helyszínt.
MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA, ÉS AZ OLYANOK IS, AKIK TERVEZNEK GYEREKET VAGY LÁTTAK MÁR GYEREKET VAGY MÁR LÁTTA ŐKET VALAHA IS EGY GYEREK, MINDENKI FÉLJEN, MINDENKI FÉLJEN!!!!!

"A Hungaroring boxutcájában Kubica leparkolt, kiszállt, és integetett a VIP-teraszon nyihogó fürdőruhás csajoknak. Csak egy pillanatra fordult el, és mire visszanézett, az autója nem volt sehol! Azonnal értesítették a szekuritit és a rendőrséget, akik lezárták a pálya összes kijáratát, és keresni kezdték a kocsit. Visszanézték a biztonsági képrögzítő felvételeit, és látták, ahogy a versenyző háta mögül a frissen szerződtetett mátészalkai szerelőcsapat villámgyorsan eltolja a verdát. A versenyautóra tizenöt perc múlva az egyik folklór táncegyüttes sátrában találtak rá (dikk má, egy kocsi!), a nagyszínpad mögött. Ekkor már az autó át volt fényezve, a motorszámot átütötték, és tettek bele plusz egy ülést, közepét eltávolították, és a hátuljára ráragasztottak egy Smart Cabrio emblémát, valamint a fényképes hirdetése futott az interneten.. Hogy milyen emberek vannak... Sajnos olyan világban élünk, amelyben senkiben sem lehet bízni! Mindenki vigyázzon Forma egyes autójára, és még edzésen is kösse a csuklójára."

:D

 

komment

süti beállítások módosítása