HTML

2007.04.06. 09:21 :: Tobber

A tegnapi korcsolyagyakorolgatás meghiúsult, hála a térdsérülésemnek. :(((((

Éjjel mindegykivel mindegymicsináltam ( ;) ), ma este és éjjel kedvenc okospasim segít eltölteni az időt.

Egyre több visszajelzés jön, hogy nem tudjátok követni szövevényes dolgaimat. :D Úgyhogy egy kis státuszriport:

 

Nem járok senkivel. Nem is akarok. (A sokat hangoztatott: sok volt az a tizenév együttélés.)

 

Jól érzem magam így, kicsit élek. Volt jelentkező mostanában, elhajtottam.

 

BCsTLV van az életemben (bár egyik reggel konfliktus volt, úgyhogy tegnap fel is hívott, hogy biztosítson érzelmei és vágyai változatlanságáról, én halkan megjegyeztem, hogy az én türelmem meg egyre fogyóban.)

Okospasi, akinek fogalmam sincs, milyen nickje volt régen (ja, az agykutató genetikus péhádés), aki a ma estémet teszi szebbé

és Vaspasi. Bár a Vas most Szomb, mert holnap jön át hozzám egy napra. Szerintem nekem sok lesz belőle (sztem neki is belőlem :D), de ő forszírozza a hosszabb randit. :D

Ennyi. A kószák jönnek-mennek, 1-2 régi bútordarabbal összefutok néha, mint pl. Ales, Ste... 'Meg' most épp parkolópályán, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot, amíg a felhők elvonulnak fölüle. Tini pedig meghatározhatatlan kategória, merthogy tini. :D

Slussz.

Nem. Pletykákkal ellentétben korisokkal soha nem fogok összejönni. Erre tudatosan törekszem.

Nekem a jégpálya a kikapcsolódás helye.

Én ott gondolkodni szoktam, végigvenni agyban a munkát, a teendőket, az élet dolgait. Szeretek néha magamban lenni. Már amennyire az ott lehetséges. :)) És utána nincs is kedvem exeket kerülgetni évekig.

Nagyon kedves embereket ismerek meg ott, de velük is határozottan tartom a távolságot.

Ezért szigorúan ügyelek arra, hogy maximálisan aszexuális legyek korizáskor! Farmer, pulcsi, no smink. Sztem még szoknyában, vagy magassarkúban soha nem is láttak. (BCsTLV pedig még sosem látott farmerban. :) )

Jegesek közül akik közel állnak, az három jégkorongos. (És Jat, ha Jatot vehetjük jégkorongosnak. Mondjuk ex-hokisnak?? :)) )

A három hokisból kettő szívemhez nagyon közel álló haver, egy pedig pont az említett Okospasi, mai kikapcsolódásom segítője... :) (És őt sem a jégről ismerem.)

Ja igen, és szerdán kollégákkal bowlingoztam. :) Csatlakozott hozzánk még vagy 30, egy projektbefejezést ünneplő távoli munkatárscsapat. Majd' elájultam a fáradtságtól, u.h. én hamar haza.

Volt más kérdés??

(És nem, Béká, bármennyire is szeretnéd, nem fogok sikerkönyvet írni egy tini izgalmas hétköznapjairól. :DDD Pedig végül beszárította a húga a haját (alapból csigagöndör lenne) és elment a tescoba csokit venni. :D)

És olyan szép smseket ír, hogy ha továbbfejleszti a tehetségét, rendkívül nagy nőcsábász lesz belőle 20 év múlva. :)))

Ez kicsit hosszú lett, bocs!

 

komment

süti beállítások módosítása