HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.01.11. 03:10 :: Tobber

Ha már feljöttem a netre, hát beírok kedves blogomba.

<p>

</p>

Kedden este felhívtam Elt, hogy akkor most azonnal húzzon hozzám és szórakoztasson, meséljen sztorikat, és simogassa a fejemet, mert rossz passzban vagyok. Úgyhogy az estém El ölében telt, ő babusgatott és beszélgettünk órákat... Nem, nem fogom vele újrakezdeni!! De ez most jólesett.

<p>

</p>

Őőő, ma viszont nagyon sok sörön és jégeren vagyok túl, néhány (na jó, kb. 30) kollégával elmentünk inni. Alkalom volt, eddig ismeretlenek voltak, most már tudom, kik ők. :)))

<p>

</p>

No és egyszercsak eddig ismeretlen megszólal, holnapra végre összehozta a kollégáit egy monstre korcsolyázásra. Közvetlen kollégáim azonnal rám mutogattak, úgyhogy dögrovás ide vagy oda, én holnap kimegyek vadidegen "negyedikemeletiekkel" korizni, majd utána bulizni velük a belvárosba. :DD

<p>

</p>

Saját kollégáimat is fűzöm ám egy ideje, velük jövő hétre terveztük az első csúszást. :)

<p>

</p>

Nos, legalább tudom, hogy miben fogok meghalni. (Hacsak nem mégis rákban, aminek általam felismert tünetei továbbra sem múlnak, basszameg!!!)

<p>

</p>

P.s.: Azért halkan remélem, hogy betegségemben együttérző főnökömnek nem jut tudomására, hogy én ágymeleg helyett alkoholizálok, cigizek és holnapra (mára) korit és további italokat tervezek... :)))

<p>

</p>

Szép az élet?? :)))

<p>

</p>

 

komment

süti beállítások módosítása