HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.08.30. 12:47 :: Tobber

Neten rendeljük a kaját minden nap. És néha nem képesek felfogni, hogy NEM kérünk uborkát a kajába. Ezért ma úgy fogalmaztam meg a megjegyzés rovatot, hogy Nem kérünk uborkát az ételbe. Nem, tegnap is kaptunk. És mivel cégünk mélységesen meg van győződve arról, hogy az uborkákat nem szabad kiírtani, ezért kérjük, hogy cégünkhöz a továbbiakban ne küldjenek uborkát, köszi.

Jön a futár srác egy óra múlva, hogy az egész cég jót mulat, és egy életre megjegyezték, hogy nem kérünk uborkát! :DD

----------

Tegnap két naaaagy küffődi fejes volt a cégnél, az egyik mondja, hogy ő biza látta kicsifranciánkat a belvárosban. Aki amszterdamban él. Mi elkönyveltük, hogy ez nem normális. Mire kicsifrancia estefelé megjelent az irodában. :)) Én dobtam egy hátast, majd az összes kolléga, aki meglátta. Ja, csak erre jártam, beugrottam hozzátok. Mennyi az esélye hogy egy finnországban és egy hollandiában dolgozó kolléga véletlenül lássa egymást budapesten???? :)))

----------

Hú, ma itt van egy cuki finnországi svéd. Ááááá, Bé imádná!!!! Én is! :)

----------

Okosdoktorbácsi jelentkezett, hogy mizu. Velem semmi, úgy ráztam le anno, hogy én már komolyat akarok. Ja. Én.

:)

-----------

Anyukámnak találtam jó kis karitatív munkát az egyik múzeumunkban. Kértek hozzá önéletrajzot, ez (szigorúan kézzel írva!!) anyunál így hangzik:

"XY-né vagyok, ekkor és ekkor születtem itt és itt. 35 éve vagyok férjnél, egy 30 éves lányom van, aki közgazdász. Technikusként kezdtem dolgozni, majd okleveles árszakértő voltam itt és itt. X éve nyugdíjas vagyok. Nagyon szeretünk az Önök múzeumába járni és érdekel a művészet, most tervezem egy becsüsi tanfolyam elvégzését. Várom kedvező válaszukat." :DDD

...és el is postázta!!!! :)

 

komment

süti beállítások módosítása