HTML

2006.06.02. 09:44 :: Tobber

Nem tudom, minek rinyáltam a harmincas korom miatt, rég volt ekkora sikerem!! :-)) Ma a rózsaszín csipkés felsőm, hát igen... ;-)

Az úgy kezdődött, hogy tegnap nagyon kellemes estém volt. Kimentünk korizni, Jattal istenit csacsogtunk és még ki is derítette, hogy hogyan tudok különböző bauereket kipróbálni... Aztán megérkezett Tüzi. Megtanított egy csomó dolgot, már csak gyakorolni kéne. Persze kérdés, hogy nem már az új korival kellene eztet-e...

Szóval volt ott barátságos közeledés, kézmegfogás (na jó, segítésnél BS kezét is fogom), együttcsúszás, kedvesölelés, majd idilli képbe beérkezett Pincsi a lelátóra... Tüzitől elbúcsúztam (már puszival!), hogy ismerős visz el, majd még az öltözőben összefutottunk, és nagyon szépen néz... A mosdóban átvettem a felsőm, szal sztreccs fehérben mentem vissza az öltözőbe. De arra nem számítottam, hogy előbb zárták be a jeget, úgyhogy szembetalálkoztam kb. 20 izzadt izmos férfival. Aki ismeri a méreteimet... Hadd ne ecseteljem!! :-D BS percekig röhögött a bámuló pasikon, Bevágós volt a legviccesebb, azt én is láttam, hogy tátott szájjal. :-DD Hát jó, a jégen két vastag bő termopulcsiban láthattak csak eddig. Gyorsan felvettem a zakómat. Szóval Pincsivel haza, otthon jó, majd ő reggel el.

Isteni estém volt!!!!!! :-)

 

komment

süti beállítások módosítása