HTML

Lehet, hogy betelt a poharam?

2017.07.18. 16:21 :: Tobber

Dehogy fogom megnyitni a kommentálás lehetőséget a Prüdéria Országában.

Aki akar, úgyis megtalál, szerintem a legtöbben ismertek.

Volt még néhány sumákság az elmúlt napokban. Judós3 is, én is, bár neki inkább csak a vágy volt meg rá, a megvalósítás nem jött össze.

Hétfő délelőttre ígérte magát, addig a Balcsin már csak isznak, punnyadnak. Rácsörgök vasárnap estefelé, véletlen felveszi a telefonját, hallom, hogy vezetnek, előzgetnek. Méghogy ott lent punnyadnak.

Elegem volt az újabb kamuból is, meg hogy extra szabadságot kap tőlem, amivel visszaél, belenéztem a nyitvahagyott csetekbe: a tesójának is megírta, hogy vasárnap hazajön, meg a haverja is írt, hogy végre Pesten vannak.

Ő meg sehol.

A telefonját kikapcsolta.

Nagyon idegesít, ha hülyének néznek, ráírtam a fiúkra, hogy ha velük van, csörögjön rám Judós3, mert tisztázni szeretném azonnal!

Hív tíz perc múlva, hogy mizu, leszedtem a fejét, hogy melyik városban is van éppen. Jaaa, hát az anyjáéknál Pesten. Miiii? Állítólag meg akart lepni, hogy kinyomozza, hová mentünk piknikelni a haverjaimmal és oda akart jönni meglepetésnek. Hát, én meg végigbőgtem a délutánt, ezért nem mentem a barátaimmal piknikelni, bakker!

Hazajött, de nekem ez az egész sántít. Mint aki akart még Pesten egy éjszakát valahol, és másnap beállítani, csak lebukott.

Vagy nem. Passz. Mert egy haverja visszakérdezett, hogy így végül nem sikerült a meglepetés... Hát, nagyon nem.

Ezekután kiskutyaként bekísért dolgozni. Majd értem jött. Ideges volt.

Mutogatja a messengerét megnyugtatásul: onnan közben eltűnt egy cset, amit az egyik exével kezdett. Magyarul törli az üzeneteit. Tehát volt benne valami titkolnivaló. Hát, innentől nem jófej, hogy mutogatja, megint magát buktatta le. És utálom, hogy csekkolgatom más csetjeit, mindig a bizalomban hittem, nem a nyomozgatásban, az annyira pitiáner.

És akkor két órás nagybeszédbe kezdtem (nem vagyok ez a típus, de most betelt a pohár!), hogy nem kötelező velem élnie, hogy pont ő nem engedi a nyitott kapcsolatot, hogy ha nem lett volna az az öt szuper nyaralós nap, akkor most csomagolna és kidobnám, és hogy vagy tud korrektül velem élni, vagy hagyjuk a pixába.

Hát, ezen meglepődött, szerintem azt hitte, tovább is elmehet nálam, mert odavagyok érte. Hát, nem.

Úgyhogy most kapar, ölel, körbeugrál, imád, demonstratíve letiltotta a három gyanús csajt a facebookon, hivogat ebédidőben, irogatja, hogy hiányzom, hogy szeret, és tulajdonképpen így is van. Csak nem vagyunk monogámok, cuki, vicces, humoros vele, de nem bírom, ha hülyének néznek. Nyilván nem.

---

Btw. elintéztem a továbbképzéses vizsgás problémáját. Vettem neki komoly 590 Ft-ért egy övet a C&A leárazáson, mert olyan karcsú a dereka, hogy lecsúszik a nadrágja, ilyen méret meg másnak nem kellett. Rendeztem a névjegyzékét, mert megkért. Beírtam a naptárjába a dátumokat, mikor nem ér rá a fiúkkal edzeni. Tényleg a pótanyja vagyok néha.

komment

süti beállítások módosítása