HTML

Karantén - hol tartunk?

2020.07.20. 16:36 :: Tobber

Péntekre lejjebb ment a gyulladás, a láz és körvonalazódik, hogy ez talán nem az állkapcsom, mint 100-ból 99-szer, hanem a fogam. Antibiotikum.

Átjött Kócos, kb. beauldtunk, aztán (puha) reggelit sütött, aztán bealudtunk, aztán (puha) ebédet készítettünk, aztán bealudtunk, rém szórakoztató lehetek egy huszonévesnek. :D

Hozott ajándékba mobilra fóliát, azt felapplikálta, szerintem ötször annyi idővel és precizitással, mint az ügy igényelte volna, dehát ő ilyen, amit értékelek, mert én nem.

Egyik este Szomi ébresztett már a szunyókálásunkból, biztos kedves szomszédnak tart, mert úgy vettem fel a telefont, hogy de jó, addig sem búgatod a gépedet! :D

Átrágtuk magunkat a lakógyűlési meghívón, nekem bejön.

Aztán elkezdte kifejteni, hogy egy nő két dologért haragszik, ha megizélik meg ha nem, amin kicsit felment a pumpa, szóval megjegyeztem, hogy esetleg máson is megbántódunk, mondjuk ha nem tartanak vonzónak minket, függetlenül attól, hogy ehhez bárkinek joga és ízlése lehet. Na és akkor elkezdte mondani, hogy milyen vonzó vagyok és itt nevetve leráztam, hogy tudja, hogy itt a pasika.

Másik este apám hívott, mi van a fogammal, majd amikor azt mertem mondani, hogy át fogok autózni a fogorvoshoz, akkor hosszan kioktatott, hogy mekkora őrültség(?) a belvárosba menni hétközben. Apám. Aki xarni is autóval jár, meg a szomszéd piacra, cigiért és átvág a Rákóczi úton a totál dugóban a telekre, pedig remek kerülőutak vannak...

Vasárnap hatalmas esőre ébredtünk, miközben Bével 2,5 órás városismereti sétára mentünk, szerencsénkre elállt, kellemesen ájulós pára volt csak. A séta hangulatos, a régóta olvasott szakíró szimpatikus, elcsíptünk egy helyi lakost, aki lelkesen sztorizott, ha már az ő házát fotózgattuk.

Aztán bemerészkedtünk boltokba, kaptam kaspót, a macskám a szokásos undokságával fogadta a vendéget, pedig Bét az elejétől ismeri, őt hazadobtam, aztán ismét aludtam pár órát.

Hosszú hét lesz.

Holnap reggel bemegyek dolgozni, onnan átugrom üzemorvosi vizsgálatra, majd Gé beugrik egy kávéra, munka után Béká parkolóhelyét foglalom el és még rá is tukmáltam magamat, aztán estére bekunyeráltam magamat a fogorvosomhoz, aki full tele van.

Szerdán reggel endokrinológus, este a rettegett lakógyűlés, csütörtökön bemegyek dolgozni, meg szembe átugrom nőgyógyász kontrollra. Szombaton egész nap kreatívkodunk végre a csajokkal, utána jön Kócos.

Gondolom, megint sokat alszunk együtt... :D

És hogy ne maradjon el a kicsi a világ rovat: Béká a zebránál Judós3-t spottingolta le.

komment

süti beállítások módosítása