HTML

Emberek

2019.06.17. 13:45 :: Tobber

...és aztán lementünk az eldugott kis strandra Kócossal és TCsV-vel. Alig ismeri bárki, anno Judós3-mal sokat jártam oda, tőlem tudott róla.

Épp kézenfogva sétálgatunk Kócossal (úúú, de cuki volt velem egész nap!), amikor szembejött Judós3 nővére, meg két általam is ismert ismerősük. Szemkontakt, majd mire köszönni tudtam volna, zavartan elfordultak, és elmentek mellettünk. Áááá!

Nem tudom, ennyire bunkók, vagy Judós3 hazudhatott nekik valamit a szakításunk után hogy engem bemártson, a saját felelősségét mentse, tippem szerint inkább a második.

Hát, a nemköszönésük legyen a legnagyobb bajom. :D

---

Gondolom, a tesójától hallhattak a helyről. Őszintén remélem, hogy leadják a drótot az exnek meg a kedves mamának, hogy milyen szép testű fiatal pasikával voltam.

---

Romantikus(?) álmaimban él a kép, ahogyan a két fiú összebunyózik. Jaj, az nagyon tetszene.

---

Négy órát napoztunk, nekem ez az első, szóval hardcore csokibarna lettem, imádom, kollégák irigyellnek.

---

Előtte is felmentünk TCsV-hez, utána is nagyon invitált minket, de elnézést kértem, hogy még sok kekszelnivalónk van, és így is nehezen bírtunk magunkkal. Megkedvelték egymást, TCsV szerint olyan kedves, mint Judós3 volt, csak épp nem olyan együgyű. :DDD Hát, tényleg okos.

---

Két hét múlva ismét közös programot szervezünk.

---

TCsV panaszkodik, kioktatta egyik cimboránk, hogy ő nem képes a fejlődésre. Aha, 3 év alatt üstökös karrier, fülemkettéáll prémium, új lakás, csili autó, nyugis kapcsolat, hosszú luxusutak, ahol egyikünk sem járt... Ellenben ez a cimbi 40+ év alatt sem tud semmit felmutatni, de semmit egy rossz kapcsolaton kívül.

---

Annyi rossz kapcsolat van körülöttem! A csodás kolléganőnk (a ronda pasijával) panaszolja, hogy néha pokol az élet mellette. Tizenéves kapcsolaték naponta szakítanak. Nárcisztikus ismét kerülgeti a 15 éve áldozata barátnőnket. Nők alázkodnak meg sorra és nem is érzik megalázónak, hogy tizedannyit sem kapnak vissza a figyelemből, gondoskodásból.

---

Április óta nagyjából tartom a heti három mozgást, néha beváltom táncra, vagy városnézésre (még mindig fáj a félig béna lábfejem boltozata, gondolom, túlkompenzált valami nem működőt), de a héten már nincs kedvem a flegma edzőnőhöz sem menni, magam sem tudom, mit akarok, pedig azért össze tudom rakni a gyakorlataimat...

Kéne valami vérfrissítés. Szóval amelyik este nem kapok hőgutát, lemegyek a régi kedvenc termembe és levadászom a jóseggű kedves edzőnőt.

---

Értem én, hogy meleg van, ezért mindenki ablaka nyitva, de 23:15-kor még tüzijátékoztak, az ágyamtól légvonalban nyolc méterre nyitott tetőablakból éjfélkor még szólt a November rain country feldolgozása (no comment), és azt kicsit nehezen viseltem! :D Be kellett csukjam az ajtót, de akkor meg meleg volt, áh. Kinyitottam reggel, hattól(!) flexelt valaki, hétkor elindultak a földgépek, a szomszéd telket rendezték. Örülnék, ha tudnék aludni!

---

Este kiültünk a macskával a teraszra, csöpögött a meleg eső, néztük a villámokat (néha rámnézett, látta rajtam, hogy okés, úgyhogy nem idegeskedett, csak a jégesőn előtte), vártuk a Gripeneket (jó, azokat lehet, hogy csak én), de a vihar miatt nem jöttek...

komment

süti beállítások módosítása