HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ja

2019.03.22. 16:23 :: Tobber

Na, csak a lényeget nem írtam, szóval egy alapos szelektálás vár még rám.

Tavaly elrendeztem a lakás ¾-ét, még maradt pár szürke zóna, szívfájdalom, de felszámolom.

Nagy tanulság, egy év alatt nem hiányzott SEMMI azon tárgyak közül, amiket kihajítottam! Konyhai eszközök soktucat, ruhák sok zsáknyi és a könyvtáram 95(!!!!!) %-a. Jaj, azt nagyon sajnáltam, megsirattam kicsit. De nem bántam meg.

Távol állok a minimalizmustól, de így a lakást rendben tartani pár perc, felsöpörni, felmosni sem sok, nincs kerülendő kacat, porfogó kötetek, bútorok, nehezen takarítható felületek.

Oké, vagy tíz széjjelfocizott nemezgolyó, meg plüssegerek, nagy kedvence hologramos virágkötöző szalag szálak mindenfelé felbukkannak, de ez kizárólag a lakótársam felelőssége!

Tökéletes döntés volt. Mondjuk a cica is. :D

Akit érdekel, netflixen, vagy sorozatbaráton már elérhető Konmari/Mari Kondo reality-je a témában (sztem rém tenyérbemászó kellemetlen a nő, meg nem szeretem ezt a tévés műfajt, meg józan paraszti ésszel is lehet ügyesen szelektálni).

Btw ruhák. Ma casual péntek van, így fel mertem venni a vékony farmer anyagú tunikámat. Felül kigombolva, alatta fekete trikó, alul textilbőr naci, a világ legkényelmesebb magassarkú Tamarisa.

Kicsit aggódtam, hogy topisnak nézek ki. Hát ebédig heten dicsértek meg, milyen csini vagyok.

Farmer tunikában. Hát jó, akkor hordani fogom.



komment

süti beállítások módosítása