HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Komfort

2018.12.06. 18:51 :: Tobber

Komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, komfort, 

 

komment

Brrr

2018.12.06. 15:20 :: Tobber

Nem bírom levinni a lázat, tuti vírus. Akkor remélem, rövid idő lesz.

Otthonról dolgozom, milliárdszor jobb nyugiban, csendben, nem azt hallgatva egész nap, hová tűnnek a bögrék (nem tudom, nem raktam rájuk nyomkövetőt!), vagy miért néz ki jól a főnököm. (És pont nekem. Az egyetlen nő vagyok a cégnél kb., akinek nem jönnek be az ötvenesek.)

A macskát próbálom kerülni, aminek ő nem örül, de úgy köhögök, nem tudom, mi veszélyes rá is!

Olvasgatok minimalista személéletű cikkeket, na sikerült belefutnom pár radikalistába. Ha három alsója van, akkor kénytelen 2 naponta mosni, nem? Az miért jobb, mint megtölteni fehérneműkkel, törölközőkkel egy teljes menetet? Magának csinál plusz problémát. Olvasok egy 10 gyerekes minimalistáról. Nekem ne mondja, hogy nem terheli a környezetet ennyi gyerek! Ha most nem is, mire felnőnek, ennyi fog utazni, fűteni, pálmaolajat enni. Olvasom, hogy nem fűt, mert a szomszédai így is felfűtik a kecót 16 fokig, max. felöltözik. Nem tudom elképzelni, szeretkezni, menstruálni, vagy a zuhanyból vizes hajjal kiszállni lehet kellemetlenebb. Nem fontos a minimális konfortérzés?

Most 20 fokban dolgozom itthon, állítólag az jót tesz a láznak, hát, vacogok, meg fáj mindenem, meg súg a fülem, meg menzesz 2. nap köhögéssel. Csajok, értitek a kettőt együtt... :/

Gyanúsan sok táppénzt vontak le, ennyit nem keresek. :D Megkapargattam a bérszámfejtést, megkaptam 80 000 Ft-ot.

(Illletve leszidtak, hogy októberben későn adtam le a kórházas papírt. 25-én műtöttek, 27-ei a záródoksi, mi zártuk a rendszert 24-én. Időutazni még nem tudok.)

Nagyon szarul vagyok.

Immunerősítő ötleteket szívesen olvasnék!

komment

Öh

2018.12.05. 14:32 :: Tobber

Namost vagy túl sok Ray Donovant nézek, vagy a cicám tényleg hasonlít Liev Schreiberre.

Képtalálat a következőre: „liev schreiber”

 

komment

Láz, kemény köhögés, fáj

2018.12.05. 14:19 :: Tobber

Láz, kemény köhögés, fáj a műtét környékén, meg a fejem a láztól, megjött éjjel, amitől görcsölök és leszakad a derekam.

Gyenge vagyok.

Anyut beküldtem a gépemért, és beküldtem készpénzt a csomagjaim miatt, ma/holnap itthonról dolgozom. Az a három hét táppénz/kórház 130 000 Ft-ot vett ki a zsebemből, inkább megoldom home officeban.

Életem első valódi home office napja. :)

Tök jó, nem kell kimennem a hidegbe, nem kell melltartót vennem (reggel skype értekezletem van, arra azért fogok!), a cica melegen-puhán idesimul hozzám, imádom.

Lemondtam a mai operaelőadást a fiúkkal, a holnapi repiebédet, illetve én vagyok a titkos Mikulás, (saját pénzből) mindig kapnak csokit a kollégák, hát most nem fognak...

komment

Morzsák

2018.12.04. 15:51 :: Tobber

Bé megnyugtatott, hogy crazy cat lady témakörben keresgél ajándékot nekem, de a cicának előbb megszerezte. Én még a szülinapjával is lógok hála az egészségem hiányának, már lázas és torokgyulladt is vagyok. (Nagyon hiányzott, kuvvára fáj a műtét körül).

---

Csak a fejemben hangzik jól, hogy kérnék egy olyan színű rúzst, mint a nyaki hegem, annyira szép pink!

---

Elnézést kérek összes valahai nyelvtanáromtól a tegnapért. Két franciának segítettem a Deákon eligazodni, meg kikérdeztem őket a séta közben, hogy miért is jöttek Pestre (a karácsonyi vásárokért, kivilágításért, hát az tényleg szépséges!). Angolul nem beszéltek, az én franciám iszonyat gyengus, németet nem merek dél-franciáknál bepróbálni, orosznál franciát biztosan lehet, de fordítva nem, maradt az un poco spanyol. Remélem, nem bolyonganak azóta is a metróban.

---

Kicsit unom, hogy mi itt egy többszáz fős leépítés közepén stresszelünk, de kívülről ez a multi idilli.

Té hívott, hogy nyomjam be a céges ünnepre egy haverunk férjének együttesét (5000 dolgozónk távoli haverjainak férjeinek vajon összesen hány együttesük lehet??).

Aztán rámírt egy régi táncostársunk, aki anno is megbízhatatlan volt és egy hogy vagy-ot nem kérdezett hosszú évek óta, hogy neki van ötlete, kit támogasson a munkahelyem karácsonykor, elmondja. Hát, mondjuk az egyik legnagyobb támogatók vagyunk az országban, de szigorúan karitatív szervezetekkel kézenfogva!

Aztán ma rámír Gé egyik havernője, hogy őt hozza Gé a céges Mikulásra, de ééééén (közöm nincs a szervezéshez) be tudnám-e nyomni az ő - számomra vadidegen - barátnőjét, meg annak a gyerekét. A mi céges ünnepélyünkre. Amire én sem megyek. És egyébként egy hogy vagy nem hangzik el. És őt hívják vendégségekbe hozzám is, én 15 év alatt kétszer jártam nála.

Valahogy a t.köm tele.

--

Az elmúlt 2-3 hétben mindent megvettem neten, amit a hónapokig tartó orvoshoz rohangálás miatt nem: mosó-szárítógépet black fridayen, nézem, azóta 40 000-rel lett drágább, Tchibotól ajándék ruha Anyunak, mert azt kérte, nekem tornaalsó, érkeztek még ékszeralapok, bakancs, tunika, cica jutalomfalat (valójában kutyarágcsa bio-öko mindenmentes szárított marha, és annyira kattan rá, hogy kiszedte a dobozából és mivel ökoizépapírban volt, szétszedte és elrágcsálta egyik éjjel :D), száraztáp, műkörmös oldó-porok, ajándék Kócosnak, judoruha keresztgyereknek (még nevet kell ráhímezzek!), sapka, sál, táska szettben, azóta blokk van, másra nem költök már idén. Gondolkoztam egy 4 napos repülős útban valahová, de munka után hazaérve elájulok a gyengeségtől. Majd később.

komment

Csók

2018.12.04. 13:38 :: Tobber

Csók a weboldalnak, amiért törölte az előző posztomat.

Mindegy, a lényeg, hogy a clean eating elbaxása is visszatérő bélgörcsökkel jár, ám ha még tizenpár kollégád lesz rosszul a közös vacsitól, akkor gyanítható a romlott étel. :)

---

Nem tudom, hogyan kell helyesen leírni a számokat betűvel, remélem, nem könyvel el butának a könyvelés.

---

Kócos cuki, mint mindig. Meg a cica is. Másfél napig kettejük édes kényeztetését élveztem. A lakás romokban és a ruháim napokig csöpögnek mosógép nélkül, a fejem szétrobban, de a karkötővel szépen haladok, legalább arra rászántam az időt este.

---

A cicám nem macska. Nem tudom, mit sóztak rám a menhelyen, de nem macskát. Kerek fél órát ült a kádamBAN, és csuromvizes farokkal, hassal, mancsokkal, pofival paskolta a gyenge vízsugarat a csap alatt. :DDD Igaza volt az őt néha etető lánynak, hogy egyszerű dolgokkal szeret játszani ez a cica, fűszállal, bogarakkal. :D

Ha beszabadul egy légy, ő elszabadul, ülésből 120 cm magasra ugrik félfordulattal, szoprán halálsikollyal, nem lehet nem röhögni, annyira aranyos állat!

komment

süti beállítások módosítása