HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Brrr

2018.12.06. 15:20 :: Tobber

Nem bírom levinni a lázat, tuti vírus. Akkor remélem, rövid idő lesz.

Otthonról dolgozom, milliárdszor jobb nyugiban, csendben, nem azt hallgatva egész nap, hová tűnnek a bögrék (nem tudom, nem raktam rájuk nyomkövetőt!), vagy miért néz ki jól a főnököm. (És pont nekem. Az egyetlen nő vagyok a cégnél kb., akinek nem jönnek be az ötvenesek.)

A macskát próbálom kerülni, aminek ő nem örül, de úgy köhögök, nem tudom, mi veszélyes rá is!

Olvasgatok minimalista személéletű cikkeket, na sikerült belefutnom pár radikalistába. Ha három alsója van, akkor kénytelen 2 naponta mosni, nem? Az miért jobb, mint megtölteni fehérneműkkel, törölközőkkel egy teljes menetet? Magának csinál plusz problémát. Olvasok egy 10 gyerekes minimalistáról. Nekem ne mondja, hogy nem terheli a környezetet ennyi gyerek! Ha most nem is, mire felnőnek, ennyi fog utazni, fűteni, pálmaolajat enni. Olvasom, hogy nem fűt, mert a szomszédai így is felfűtik a kecót 16 fokig, max. felöltözik. Nem tudom elképzelni, szeretkezni, menstruálni, vagy a zuhanyból vizes hajjal kiszállni lehet kellemetlenebb. Nem fontos a minimális konfortérzés?

Most 20 fokban dolgozom itthon, állítólag az jót tesz a láznak, hát, vacogok, meg fáj mindenem, meg súg a fülem, meg menzesz 2. nap köhögéssel. Csajok, értitek a kettőt együtt... :/

Gyanúsan sok táppénzt vontak le, ennyit nem keresek. :D Megkapargattam a bérszámfejtést, megkaptam 80 000 Ft-ot.

(Illletve leszidtak, hogy októberben későn adtam le a kórházas papírt. 25-én műtöttek, 27-ei a záródoksi, mi zártuk a rendszert 24-én. Időutazni még nem tudok.)

Nagyon szarul vagyok.

Immunerősítő ötleteket szívesen olvasnék!

komment

süti beállítások módosítása