HTML

Black friday

2018.11.23. 15:52 :: Tobber

...és Anyu kitalálta, hogy karácsonyra egy funkcionális aláöltözéket kér így, hogy heti 5x izzadtan bkv-zik/sétálgat haza tornáról, uszodából, táncról, és nagyon irigyli tőlem. Hát, ha valami alap neki, akkor ez. Nekem a tchibos a kedvencem, ott leárazták, hát megkapja.

Tanfolyamra nem megyek, mármint spanyolra, semmi lelkierőm nincsen ragozást magolni heti négy óra után.

Ellenben lecserélem a 14 éves, teljesen basic mosógépemet, már 3-4 éve agyalok rajta. 2004-ben is gondolkoztam szárítósban, mert 38 nm-en csak a teraszon lehet szárítani, ott meg esik az eső és hideg van tavaszig...

Eddig kerülgettem a mindenhová kiakasztott ágyneműt, törölközőt, kétsátornyi melltartókat, akinek nagyobb lakása van, nem érti meg, miért ennyire xar helyzet. Ha vendégeket vártam, nem moshattam 2-3 napig, addigra száradt meg, rém idegesítő volt. De cica miatt csukom az ajtót, oda sem akaszthatom, egy ajtó marad, ja, és egyébként szereti a földre rángatni a ruháimat és rákucorodni (a fránya kis dög, de imádom, csak mosni kell (a ruhát, nem a macskát, ő tök tiszta mindig!)), szerencsére a szennyest jobban kedveli az illatommal. :D (Gy.k. próbálom leszoktatni. Próbálj egy érted rajongó cicát leszoktatni bármiről, ami hozzád köti. :D)

Reggel Kollegina öccse küldött remek ajánlatot, én találtam egy még jobbat, így 26 000 Ft-tal olcsóbban megvettem egy kicsike kombináltat. Csak magamra mosok, nem kell egy hordó.

Ismerősünk ingyen sem tudja elpasszolni a működő hűtőjét, mosógépét a neten, azt meg nem akarom, hogy használható állapotban a szemétre kerüljön, szóval megkapja Kollegina, aki a nagyfiának rendez be egy kis kuckót most. Neki tökéletes lesz úgyis hazaviszi majd a szennyest anyához. :D :D :D

Na jó, idén gyerekek ajándéka (ja, meg ma kiugrottam szőroldópasztáért!), aztán már nem költök.

Ja, de. Apám rinyál, hogy a hármasban töltött szentestére egyetlen étel pontyhoz ő drágállja a kétezer forintos pontypatkó kilós árat, ezért megint keres valami alternatívát. Ez eddig megmutatkozott végtelensok szálkájú noname halban, valami száraz felismerhetetlenben, képes elszúrni az első karácsonyi főételt. 5-6 szelet halról beszélünk, én egyedül halat szeretek karácsonykor enni, ezt max. 1-200 Ft miatt csinálja.

(Napi 2,5 doboz cigit szív. Egy doboz cigi 1 200 Ft...)

Szóval még egy fél kiló mi-nő-sé-gi (:DDD) pontyra költeni fogok idén...

Na megyek végigrohanni a hétvégén.

komment

Na

2018.11.22. 21:32 :: Tobber

Igen, tudtam mindkettő pár héttel ezelőtti árát is.

És hotline-om van a gvh felé.

---

Bigtitsproblem hashtag Divatbaki lvl1000: megérkezett a nagy sálam és hogy ne cipeljem hazáig, lazán feltekertem a nyakamba a dzsekin kívülre.

A mozgólépcsőn rohangálni szoktam, ha nincs senki.

Csak így nem láttam le magam elé.

 

komment

Burzsuj

2018.11.22. 15:59 :: Tobber

De burzsuj, aki nagyvonalúan lenézi a kuponos-black fridayező embereket! :(

Ha neten rendelem holnap, 11 000 Ft-tal olcsóbb a tanfolyamom. És ez csak egy. A bakancson 9 000 Ft-ot spóroltam.

Cipő kell, tanfolyam kell. Asszem. Nem mindegy, mikor klikkelek?

Vissza kell spórolnom az egészségügyi dolgozók támogatására szánt vagyont.

Na de csak annyit akartam mesélni, hogy a kuponos rendelésem akkor érkezett, amikor épp volt időnk leszaladni két valami közt a tömött menzára. A biztonságis srác meg nem akarta elengedni a futárt, csakmert nem ért el. A sokszáz fős irodaházban emlékezett, hogy elmentem előtte az étterem felé (és tudta a nevemet!), utánamjött, átverekedte magát vagy harminc emberen, hogy menjek gyorsan. Kolleginára hagytam az ételvásárlást, szegény öt embernyi kajával cipekedett fel, annyira bíztuk rá, én meg kijöttem a csomagért.

Hát nem kedves a bizti sráctól? :) Kap majd egy csokit.

 

komment

Morzsák

2018.11.21. 15:12 :: Tobber

Öt hónapja vagyok macskás vénkisasszony.

A macskám öt hónapja gazdis egy év kóborlós kolóniás élet után.

Összeszoktunk.

Ő egy hálás kis tündér lett, én meg imádom. Ahogy a cimborák mondták, lennék Tobbernél macska. :D

Tegnap kedvenc nagynénivel telefonálgattam, kérte, hogy simogassam meg helyette is, felröhögtem. Épp azt csináltam, az ölemben kucorgott.

Száz éves nagyim kér tanácsokat, milyen sűrűn etetem, hagyok-e kint tápot nassolni neki. Ja, kicsit utánaolvastam. Mindenki mást mond.

---

Nekem az a bajom a plus size modellek egy részével, hogy bár imádom a formáikat, de egy Victoria's secret modell agyonpózol, a legjobb formáját mutatja, has be, csípő elfordít, popó ki, térd enyhén hajlít, cici feltol, stbstb. A duci csajok meg odaállnak premier plánban, oszt' nesztek.

Talán kezd változni a szitu. Ezért szeretem én Ashley Grahamet, de nagyon.

---

Hétfőn még sálban dolgoztam, hogy takarjam a hegemet, meg kialvatlan lehettem, mert az igazgatóm annyira aggódott, hogy xarul nézek ki, hogy megkínált a saját teájából. :D Szóval tegnaptól megint sminkelek becsülettel. -> 2 ember vette észre a sminket (úgy ötvennel beszéltem aznap). 2 ember szerint ma szép vagyok. 1 ember szerint melegem van, piros az arcom (pirosítómennyiség újragondolása!). 1 ember megjegyezte, hogy jól áll a felsőm színe (nem, sminkeltem). Csiniújkolléga megjegyezte, hogy csinos így az arcom, a hajamra tippelt. 1 ember látta a változást, de nem tudja, mi az. Tényleg fontos beszédtémáink vannak itt. :D

De legalább a főnököm azóta nem aggódik.

És kaptam egy tábla csokit így, hogy nem ehetek finomított cukrokat. Nem tudok annak a pasasnak a csokijával bókjaival mit kezdeni.

---

Beugrott hozzám exNagyfőnök is smalltalkolni tíz percre, jaj, de fura, hogy ekkora nagyember lett!

---

Végre megérkeztek a mesterkurzus alapanyagai, elugrom a boltba munka után, meg két kg csirkemell tuti kell, nézni kellene valami felsőt a karibulira, amíg el nem kapkodják, kell készpénz, mert jön a -30%-os bakancsom, amit az el-elakadozó metrón megvettem mérgemben, amint megláttam, hogy pereg a fesék a régi nemtamaris bakancsomról, és kell új elem a mérlegembe, mert túl sokat mér mert két perc eltéréssel fél kilóval többet/kevesebbet mutat. Meg műkörmözni kell.

Vénkisasszony élet.

komment

Grrr

2018.11.20. 15:29 :: Tobber

Tegnap a professzor úr mérföldekkel előzékenyebben és nem xarkupacként kommunikált velem, bár nem igényeltem, csak a leletet kértem ki az asszisztensétől.

Bájosan előadta, ami a leleten is volt.

Ejj, megérte pár hete azzal a 100 000 Ft-tal vékonyabbnak lenni.

(Legalább a pénztárcám.)

komment

Év híre

2018.11.19. 13:48 :: Tobber

Negatív a szövettani leletem!!!

Örülünk.

Nagyon.

komment

:/

2018.11.19. 10:19 :: Tobber

Az élők lelkiismeretfurdalása, az egészségesek lelkiismeretfurdalása.

Mi a barátokkal nagyokat röhögünk egész este, másnap Kócossal ünneplem az örömteli viszontlátást négy hét után, és közben meghalt egyik rákkal küzdő ismerősünk.

Tudom. De akkor is.

komment

süti beállítások módosítása