HTML

2018.11.03. 13:51 :: Tobber

Jó, akkor működő laptopot nem látott.

Kócossal az ágyban nézzük, ahová nem lát fel, mert magasan van, dolgozni szintén ott szoktam néha, tévém nincsen, hogy megszokja a filmeket, sorozatot mobilon nézek, az pár másodpercig érdekli csak.

A takarítást szereti nézni. Meg belerohangálni a söprés közepébe.

---

Vadlúdnézésért nem menjetek el Tatáig (mondjuk cuki hely), Zugló is tele van velük. (Mondjuk az is cuki hely.)

---

Anyuval elkezdtük számolni az ingatlanokat a családban. Csak az anyai Nagyikám egyenesági leszármazottjainak 12 (és fél) ingatlanjuk van, nagyrészt Budapest jó helyein.

---

Anyuval sosem beszélünk bulvárról. (Max. hogy milyen szánalmas Ernyei, kb. ennyiből tudom, hogy nem csak a gazdaságot/politikát/kultúrát olvassa a neten.) Aztán valahogy felmerült Új-Zéland, onnan Harry-Meghan körutazása, és Anyu vigyorogva megjegyezte, hogy annyira szimpatikus, laza az a pár és külön-külön is kedves kép alakult ki róluk. Becsszó nem vagyunk royal fanok! :D

(Közben a macska a fülemnél álldogál a kanapétámlán és gurrog. Mindenhez van egy hangszíne, imádja is hallatni. A világ legtöbbet beszélő cicája.

Nem bírom megunni, annyira aranyos. Akkora a sörénye ennek a rövid szőrű házicicának (oké, tavaly minusz húszban kóborolt hónapokig télen, a nagyon fagyban engedte be a közeli tanya macskaszerető lánya), hogy elvesznek az ujjaim benne. Kicsit meleg lesz majd a napsütéses +23 fokos tetőtérben télen. :D)

komment

süti beállítások módosítása