HTML

Morzsák

2018.10.11. 15:10 :: Tobber

Csak hétvégén hat ajánlatot kaptam ex(!)szeretőktől. Hatot.

Nem, köszönöm.

Főleg nem aznapi felajánlásoknál. Nem is értem, vajon egy huszonéves lány félredobna minden programot és rohanna ágyat húzni/epilálni/sminkelni, ha aznap d.u. ráír egy rég nem látott szerető, hogy este kettyintsenek? :O

Tegnap még Hokis is lemondtam, nincsen vérnyomásom.

---

A cimbikhez sincsen sok kedvem, Té nyúz, kvízezzünk, vagy legalább hadd mesélje el a munkaválságát, én meg épp elég válságot élek át a Nagy Leépítős Projekt miatt, szóval munka után szívesebben rugdosom hazafelé az avart, fotózom az utcai cicákat, a sárguló fasort, vagy hallgatom a saját macsekom szuszogását a mellkasomon.

Pár óra cicafoglalkozás (hám gyakorlása, körbenézés a teraszon (amíg egy nyest nem kezdett valahol vinnyogni, amitől a cica döbbenten lenézett, majd a lábam közt betolatott a lakásba), játék a pórázával, árnyékok követése, pihi rajtam) után belezuttyantam egy kád habfürdőbe, elolvastam a hogyvolt kommenteket a survivorről, válaszolgattam Kócosnak, majd semmit nem csináltam.

A macskának új élmény, 10 percenként sétált előrébb 30 centit, aztán közel ért, és felháborodva nyávogott, hogy vizes a kilógó könyököm alatt a járólap, nem tud közelebb jönni. Annyira poén a feje, ahogy mérgesen akaratoskodva kiabál az arcomba az a cérnahangú mini cica, hogy azonnal intézkedjek. :D :D :D

Aztán hozott egy hatalmas átdozatott, belelépett(!) a tócsába, hogy közel legyen hozzám. Hát nem édes? :D

---

Ma jött egy hívás, amiből megbizonyosodtam, hogy én végtelenül jól vagyok mentálisan hála a vidám kajla kiscicának.

---

Köszönés nélkül küld egy rendezvényplakát fotót egy 3 éve nem látott ismerős, megköszönöm, hogy nem megyek, de sok sikert.

Erre már tud írni: "Miért nem?"

Hát, neked is szia, kösz jól vagyok, mi a fsz közöd van hozzá: "Ez komoly?"

"Hát írtad, hogy nem tudsz jönni. De miért nem?"

Nem is válaszolok.

---

A kollégáim 80%-a taknyos-torokfájós. Ha ezt most elkapom, nem műtik meg a nyakamat 2 hét múlva. Erre mindenki az arcomba beszél, utólag szól, hogy annyira xarul volt, hogy nem is bírt reggel vezetni, egynek a gyereke fetreng tőle, egy másik gyógyszereket is szed rá. ÚjNagyfőnököm is.

Rettegek, hogy elkapom. Gyökérbunkó vagyok, ha udvariasan kérem, hogy ha lehet, most nem kéne megfertőzzenek.

Szellőztetünk folyamat, de jövő héten lehet, hogy nem kéne (két) metróval csúcsidőben bejárni, home officeban vagy szabin kéne lenni. Minimum autóval jönni ide a TBC központba.

komment

süti beállítások módosítása