HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Brrr

2018.08.10. 12:31 :: Tobber

Szemétnek hiszem magamat, de így érzek.

Biztosan ötvenes pasik is ezt gondolják rólam, de legalább nem csinálok nyilvánosan hülyét magamból (=legalább tudom, hogy gáz lenne, ha így viselkednék). :D

Céges menzán pangás, mind a négy csini pultosnő ott álldogál. Odajön (láthatóan már nem először) egy 55 körüli, valaha jóképű férfi, és a korombeli, izmos, műcicis, szolis csini csajnak majomkodik, hogy elhívná vacsizni, meg olyan udvarlást nyomott le, mint egy Z-kategóriás Adam Sandler film főszereplője (ha már béna, legalább Woody Allen legyen!). A csaj zavartan heherészett, ajánlotta, hogy majd facebookon jelöljék be egymást, de a pasi addig erőszakoskodott, amíg megadta a mobilszámát. (Nagy hiba!)

Mi meg a másik három csajjal összefintorogtunk, és beugrottak a remek emlékek, ahogyan nekem majomkodtak ötvenes faszik nem kevésszer, és nem bírtam megfogalmazni, miért gyomorforgató az egész.

Nem a koruk miatt, hanem a mórikálás szánalmas, egy mai szűz kamasz rutinosabban bókol, áh!

(Itt most az összes korombeli női olvasóm együtt bólogat, mindenki átéli.)

Hozzám 50-55 év körüli pasi illene a társadalom szerint, ajánlom körbenézni a tinderen/cégnél/családban a korosztály férfiai között. Nem érettebbek egy 25 évesnél.

És egy 25 évesnek a potenciája, háááát, nem ecsetelem. Tudjátok. És kapok ajándékot, tegnap a kertből a kedvenc gyümölcseimet, masszázst, millió simogatást, letölti, amit kérek, segít szoftvereknél, gyengéd, figyelmes, megpróbálok én is az lenni. És a teste csodás. Na mindegy, elkalandoztam, keveset aludtunk. :D

komment

süti beállítások módosítása