HTML

Elfajzó

2018.03.21. 13:54 :: Tobber

Elfajzó feministák.

Olvastam sokukat, mindenkit sodor az élet, gyerek jön, gyerek hal meg, új hivatást vagy hobbit választ megszállottként.

Néhányukat most, a feedly rendezésénél töröltem a listámról.

Többek között csakazolvassa Gerle Évát. Mélyen megérintett, hogy meghalt két gyereke apja, azóta a harmadiké (elsőé) is, izgatott, hogyan vészel át nehéz időszakokat, segített nekem is feldolgozni családi konfliktusokat.

Aztán egyre inkább éreztem, hogy ő A Megmondóember, minden másként gondolkozó hülye a kreatívkodó anyáktól (nyilván lenyugtatja egy kis színes monotónia) a 80 éves testépítőig (hogy a térde nem szép).

2-3 évente változtatja a véleményét, azzá válik, akiket ekézett. (Lásd még Té barátunkat, aki 8-9 éve sápítozva állította le a sz.xsztorijainkat, ma meg a legkeményebb történeteket tőle halljuk. :D )

Vitatkozik kitalált emberekkel, hogy azok mit gondolhatnak róla, ezen felháborodva védi magát és fröcsög. A sokszínűség elfogadhatatlan számára. Mondjuk a túlsúlyos nők is, de azt pont nem veszem magamra, látná csak csodagyönyörű Kismacskát, és hogy mennyire imádja a testemet. Így is. Legutóbb hétfőn éjjel.

Gondolom, nem véletlenül nem dolgozik emberekkel.

De a végső a csepp a pohárban, hogy dicséri a John Deere John Reed konditermet. Ahol a minimális személyzet s.ggfej, a zuhany néha nem működik, a gépek sem, és nem is egy remek felszereltségű terem, bár kétségtelenül dizájnos. Mintha az fontos lenne.

De a zene, az ordít.

Na jó, ha valaki ezt szentélyként ünnepli, olyan is az értékítélete. Úgyhogy minden munkássága ellenére ez volt a végső löket, levettem a listámról. Őt nyilván nem hatja meg, a sok általa frusztrált nő meg csak kapcsol valamikor, nekem meg nem okoz az első duplakávém előtt sokkot, éppen kit tart hülyének.

komment

süti beállítások módosítása