HTML

Grr

2018.03.19. 15:58 :: Tobber

Van nekem egy első világbéli nagy problémám.

Utálom a lámpákat. Mármint nem félek tőlük, hanem ronda mind. De mind. Amivel nem lenne baj, de Fityfirity bácsi (sosem tudom, mi a neve) jönne lassan kicserélni a gipszkarton lapot, ami leszakadt a párás felázástól és akkor már tegyen fel új lámpákat. Meg fesse ki a kecót.

De a lámpák, mint tárgyak annyira rusnyák, hogy egy szimpa izzó zsinóron is jobban tetszik.

Hát, érzitek...

A terasz újraburkolásával azért várok, mert a házban valami valahol ázik, és ha kiderülne, hogy az én járólap szigetelésem a mumus, akkor a biztosító fizetné, de ahhoz kell lakógyűlés, ami májusban szokott lenni.

---

Judós3 üzent TCsV-vel, hogy lassan szüksége lenne a nyakkendőjére. Mert azt nehéz kérni apjától, sógorától, Hádában lehet vagy 400 Ft. De értem, mit akar. Mivel nem bírom az üzengetést, nem vittem E-ékhez, írt szombaton, hogy kéne. Oké, megválaszoltam, hogy szégyellje magát, hogy egyik nap imád, másnap kukáz, azóta annyit nem kérdez, hogy a fenébe vagyok.

Még mindig kulturáltan írtam ahhoz képest, hogyan bánt velem.

Nem válaszol.

Este, amikor azt hittem, nem tud már felzaklatni, egyszercsak úgy elkezdtem sírni, hogy egy órán át csak bőgtem! Bevettem a vésztartalék nyugtatót, beálltam a zuhany alá, és csak sírtam. Rég nem volt ilyen.

Aztán beugrott, hogy tegnap 750 kcal-t ettem, szénhidrátot alig, nomeg 100 percet kondiztam, szóval szimplán éhes vagyok.

És ha éhes vagyok, élni sincsen nagyon kedvem. Bevágtam egy müzliszeletet és helyreállt a béke.

Pedig egészen kiegyensúlyozott voltam mostanában! :D

Ma már dolgozom, az jó.

---

Most válaszolt annyit, hogy megköszöni, ha előszedem a cuccait.

És hogy szeretett és jó volt velem lennie, de szerinte ha nem kérdi, mizu, könnyebb felejtenem.

Hát, kurva szarul esett, hogy a fél vagyonomat, összes szeretetemet, minden időmet ráköltöttem és ennyit sem ír hónapokig!

Azóta levelezünk. (Én sírok.) Hogy sajnálja, hogy így alakult. Nem így kellett volna történjen. Milyen jó programjaink voltak...

Kioktattam, hogy lehetőséget sem adott, hogy átbeszéljük, változtassunk.

Bár már mindegy, ezt akkor kellett volna átrágnunk. Szerintem simán működött volna nyitott kapcsolatként, beszéltünk is anno róla, csak elhalt a téma sajna.

Megszakad a szívem, úgy hiányzik. Egy elbűvölő stílusú lusta seggfej. :'(

komment

süti beállítások módosítása