HTML

Morzsák

2018.03.05. 13:18 :: Tobber

- A férjem így nem tudott minket kocsival vinni (metróval bejárható táv, 14 éves gyerekkel), ezért békávéznunk kellett volna, de szerencsére egy ismerős elvitt minket kocsival. Így maradt időnk a mekiben enni.

(Azt is megkérdezném, miért használhatja a 19 éves gimnazista az egyik kocsit, amikor ha szükség lenne a segítségére, nem lehet megkérni, mert a barátnőjénél van.)

---

Közel hetven éves, pörgős nőismerősünk autóhoz jutott. Úgyhogy megszerezte a jogosítványt. (<--- Válasz 1-2 korlátolt kérdezőnek, hogy mi lesz velem, ha berendezkedtem a mostani életmódomra, de "nem lehet a végtelenségig csinálni". Nem tudom, miért nem, arra nem válaszolnak. :D Majd akkor csinálok mást.)

---

A hétvége szobanyugalomban telt, nem bírtam elmenni a suliba a köhögéstől (aludni sem bírok tőle, de más előtt gusztustalannak tűnni mást megfertőzni zavar igazán), ez jó kifogás volt a kondi lemondására Békánál, de a sütijeimet beszereztetem vele. Anyu felugrott és nekiestünk egy nagytakarításnak, ha már végre van időm... Kicsit ájulós kedvem volt, de hát ha itt az idő, hát itt az idő.

Szombat este nálam aludt Kismacska, aki egy tündér. Én meg végigköhögtem az éjszakát, egy idő után a fürdőben, hogy ne zavarjam.

Ez a srác reggel is ultrabájos, és tuti nem igazi a szempillája! <3

Elrohantam nagybevásárolni (sehol nem lehet tulipánt kapni az aluljárós c.g.nyokon túl?), rendetvágtam, majd átjöttek a cimbik, főztünk közösen egészségeset és finomat. (Úgyhogy a sztívia miatt azóta is egy hatalmas lufiállatka az emésztőrendszerem.)

Té fél órával korábban ért oda, így vele elborozgattam, megbeszéltük a kexuális életünket. Mondjuk azt a többiek előtt is, csak ott gyerekbiztos kódszavakkal. Nem volt egyszerű a popsiepilálás témában. Igen, jól tudjátok, felerészt fiú barátaim vannak. :D

Este kicsit üldögéltem a lakás romjait figyelve. Érdemes volt nagytakarítani előttük. Majd ma este. De papírkutyázom. Holnap este. De akkor már mennék kondiba. Aztán jönnek a kölkök, majd szombati munkanap, majd wellness.

Már nem a depresszió mondatja velem, úgy aludnék pár napot.

Pf.

komment

süti beállítások módosítása