HTML

...

2017.09.07. 16:08 :: Tobber

...és hogy azonnal ellentmondjak magamnak, színházba egyáltalán nem vágyom, pedig Bé is, TCsVexkollegina is csábít.

Még tart az elvonóm, annyi értéktelen, unalmas, mondanivaló nélküli darabot láttam minőségi színházakban, főleg A Nagy Katonában, ami ráment a középszerű feldolgozásra, az égető társadalmi problémák számomra cégeskonyhai szinten való feldolgozásaira. De komolyan. Így, ennyire mi is kibeszéljük a cégnél/barátokkal az elvándorlást, a migránsokat, az életközepi válságot, stb. stb. Semmi újat nem nyújt, ami szerintem a színház lényege.

De például Pintér Bélára képtelenség jegyet szerezni. Bár annyira mélydrámaihoz szintén nincsen kedvem még este nyolctól, kényelmetlen székeken, legutóbb az olyan levegőtlen Szkénében, hogy elsötétült a világ és fényes pöttyöket láttam percekig.

komment

Morzsák

2017.09.07. 15:41 :: Tobber

Jó, tudom, a boyfriend farmerem bővebb, csak olyan fotót nem találtam hirtelen.

---

Én úgy várom az új dél-budapesti híd terveit! Hídbuzi is vagyok, meg sokat segítene tehermentesíteni kb. a fél várost. Már a Rákóczi-híd is öröm, ezzel még többet nyernénk.

http://hvg.hu/gazdasag/20170907_Megis_megepul_a_Galvanihid#rss

A Megyeri hídnál úszkáltunk pár hete a Dunában éjszaka, annyira csodaszép kivilágítva is! Ja, már mondtam.

---

Asszem végre kezdek önérdekérvényesítősebb lenni a párkapcsolatomban. Tegnap ismét hosszan kifejtettem Judós3-nak, akivel egész este az új szakmai oldalát b.szkuráltuk, hogy pár hónapja elvesztem ebből a kapcsolatból és vagy törődünk velem is, vagy máshol keresek figyelmet.

Alapjaiban, gesztusaiban egy figyelmes, körülugrálós típus, de már baromira unom, hogy esténként vagy neki tanulunk, vagy ő beszél 0-24-ben, vagy dolgozunk a munkakeresésén, karrierindításán (nem egy irány a kettő).
Oké, hogy közben ölel, puszilgat, kávét főz nekem, de az én hobbijaim, szórakozásom, kikapcsolódásom kimaradt a képletből. És nem. A konditermet nem tartom sem kikapcsolódásnak, sem megfelelő szellemi feltöltődésnek, nyilván.

komment

Morzsák

2017.09.06. 15:00 :: Tobber

Anyunak vettem a szülinapjára egy kis minisütőt, azt a klasszikus melegszendvicsest, ami mindenkinek volt 1982-ben, bádog, NDK-s levehető ajtajú. Utángyártják, párezer forint.

Merthogy ő a negyven éves ósdi készülékkel készítette minden reggel a pirítósát. Megkérdeztem, örömmel vette az újat. És elkunyeráltam tőle a régit.

Na azóta slágervacsora nálunk a melegszendvics, az a retrós fajta.

Judós3-t nem nehéz boldoggá tenni. :D

https://s5emagst.akamaized.net/products/6124/6123159/images/res_46a0510c179d2677272a5d126702ee7b_full.jpg

---

Anyukámék a Mátrában lógnak, hotel, teljes ellátás, valami kezelés apunak, uszoda Anyunak, délutánok szabadok.

Anyu felmenta netre, kinézte, hogy felbuszoznak a Kékestetőre. Hívom őket, mizu, azt mondja, épp jönnek el Egerből.

???

Hát kidobta a menetrend, hogy Egerbe előbb indul a busz, mint a Kékesre, hát oda kirándultak! :D

70+-os szüleim nem bírnak a fenekükön. Jövő hónapban Drezdába utaznak, apu az ottani egyetemen tanult, meglátogatják a régi helyeket. Javasoltam, hogy kutassá fel a régi évfolyamtársakat is, ha Anyu facebookon van, egy német nyugdíjas is nagy eséllyel, nem?

---

Judós3 szerint szuper jó az öltözködésem, mindig csinos vagyok, de nem feszengős ruhákban, amikben alig lehet járni, vagy leülni. Hát, aznap épp a fehér sneakersemben voltam, felhajtott boyfriend farmerban és oversize fehér felsőben, de ő tudja...

---

Tegnap leültem egy öregedő, kopaszodó pasi mellé a metrón, borzongva néztem, hogy mennyire nem bírnék én már egy 50 körülivel randizgatni, amikor beugrott, hogy ezzel a faszival 7-8 éve, amikor még komoly kapcsolatot kerestem, randiztam!

:O

De megöregedett!!!!

---

Csetelgettem egy tinikori exemmel, mizu a szüleinkkel, stb, megkérdezte: "Neked gyerek? Vagy nincs hozzá igazi alany?"

Férfiaknak végképp eszébe nem jut, hogy egy nő esetleg nem akar gyereket... Amikor a legutóbb erről beszélgettünk a meleg fiúkkal, hogy isten ments, hogy 0-24-ben ott legyen 1-2 gyerek és felejtős a pihenés, magánélet, akkor belépett E, hogy jó hír: jön a harmadik gyerek.

:D

Persze azért másénak nagyon örülünk, meg imádunk velük játszani, na.

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t34.0-0/p280x280/21441902_1437142143000690_1128067682_n.png?oh=a0e48d26e19c14d693fa31c644b5f484&oe=59B212DB

komment

Pffff

2017.09.04. 14:00 :: Tobber

A hétvége röviden: málnaszörpös vodka (eltűnt otthon a Tabasco) és a Sportarénában rohangálás egy óriás plüsskutya után.

Bővebben: csütörtökön átmentünk Judós3 szüleivel koccintani a vizsgára, aztán átjött oda a haverja megmutatni az új autót és új nőt. Judós3 előttük is megköszönte a segítségemet, de a szülei is megköszönték nekem a sok segítséget, meg hogy olyan okos voltam, hogy a vizsga helyszínét bejártuk előtte nap.

Este halálosan fáradt voltam, zuhany után a srác még nem engedett ki a fürdőből: hangulatvilágítást kapcsolt, pezsgőt bontott és körbeugrált kicsit. Nagyon rámfért.

Pénteken szabi, ő elment állásinterjúra, ami nem jött be neki, pedig felvennék, nagy nehezen rávettem magamat egy felkelésre, indulnánk wellness/kondizni, de a kocsiban már totál kibuktam, úgyhogy Judós3 felvetette, hogy talán inkább együnk, mielőtt megöljük egymást. A trendi és drága ismert étteremben (ismét) akkora tahó volt a pincér, hogy inkább rákerestünk a közelben lévő többi étteremre, találtunk is új kedvencet, udvariasak voltak velünk, elegáns, finoman főznek…

Nem mentem le vele kondizni, kialudtam magamat, egy óra alatt glancba vágtuk a lakást, majd átjöttek a haverjai éjjelig pókerezni. Engem csak a vodka+málnaszörp éltetett, pedig szeretek kártyázni. (A pókert még tanulom.)

Másnap pakolás, majd indulás előtt mosdó: 17 napra megjött, nagyon durván, azóta is fetrengek a hasfájásról. Remélem, csak a stressz állította le a hormonrendszeremet és az indult újra a vizsga után.

De hullafáradt vagyok. Levezettem másfél órát, kerti partiztunk a cimborákkal, örülünk a legújabb jövevénynek. A fiúk nekiálltak pecázni, mi társasoztunk, megbeszéltük, mit táncoljunk egy közelgő esküvőn (én legszívesebben semmit, azóta vannak jobb állapotban az ízületeim, mióta nem néptáncolok, csak ha olyan kedvem van, a kondi ugye nem erőlteti meg, bár azóta hízom mint a fene :D), szóval ránkfért a zen, csak épp ömlött az eső, ami sokat ront a kertipartik/horgászások élvezetén. Hazafelé töksötétben, ömlő esőben, hullán méginkább élmény volt vezetni, semmit nem láttam. :/

TCsV-nek elígérkeztünk még egy késő esti látogatásra, szerencsére lemondta.

Másnap kimentünk a judo VB-re, hát, amennyi csodaszép embert ott láttunk!! Elképesztő testet alakít ki ez a sport, a sok szép fiatal gyönyörű látvány volt. Oké, nekem is van egy, csak úgy mondom…

A két óra szünetben hazaugrottunk ebédelni gyorsan, aztán kitalálta, hogy ha már megvettük a legnagyobb kabalafigurát, akkor ő akar egy fotót az élő kabalafigurával is.

Na azt élmény volt elkapni. Fentről figyeltük a mozgását, de vagy a tatamikon lófrált, vagy a másik oldalt fotózták. Aztán megláttuk, ahogy a kijárat felé kimegy (mi az Aréna másik végében!), na akkor épp unalmas mérkőzés ment, gyorsan felkaptuk a táskát, spuri!

Fél csarnok folyosóján át rohanás, le egy emeletet: Az óriáskutyának addigra nyoma veszett. Hát megálltunk egy korlátnál, onnan néztük a VB-t, hátha ugyanott jön vissza. Izgalmassá az tette a szórakozásunkat, hogy nagy mennyiségű fekete öltönyös, fülbedugós valtonos biztonságis védte az egész csarnokot, tippünk szerint Viktor is kint lehetett, akár Putyin is titokban(?), mi meg nyilván feltűnőek voltunk, ahogyan rohangáltunk, nézelődtünk. :D

Fotó megvan, aztán az egyik versenyzővel is (akivel még cselgáncsozott valaha, ismerik egymást). Este hazamentünk már sötétben, tanulás, survivor, sms Judós3 anyukájától, hogy mikor lesznek a családi ebédek és azokra várnak szeretettel engem is, beájulás, ma már munka, este lesz spanyol, munkakeresés.

Nagyon, de nagyon fáradt vagyok.

komment

süti beállítások módosítása